Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"A kérdés felvetője gondolom nem arra a sok tucat makerrel összerakott pixeljátékra gondolt, aminek a kezdőára mondjuk 0,99 EUR."
Azért van ezeken kívül még néhány, ráadásul ugye évi 10k+, szóval több tízezer, amiből válogatni lehet.
"Illetve a Steam lehet játéknak számolja a DLC-ket is az ilyen statisztikákban?"
Szerintem nem, mert akkor már csak a Paradox játékokkal meglenne a 10k.
(és hát van még jó pár jelentkező) De lehetnek nagyobb DLC-k, Season Pass-ek, Expansionök, amik beleszámítanak, a többség szerintem nem.Microsofttól is voltak játékok, szerintem a kisebb címekre van esély, vagy a kevésbé sikeresekre. Amit el tudok képzelni: Psychonauts 2, As Dusk Falls, Pentiment. (egyébként ez pl. mind örvendetes lenne szvsz)
Régi játékok (5+ év) nem nagyon szoktak lenni, bár biztos volt már kivétel.bepken: Előbb vagy utóbb az összes.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Eredeti játékok OFF topik
- Dying Light Beast
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(és hát van még jó pár jelentkező) De lehetnek nagyobb DLC-k, Season Pass-ek, Expansionök, amik beleszámítanak, a többség szerintem nem.