- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kelleret #15160 üzenetére
Olyan accokat érintett, akik gift linkeket használtak. (hogy ez giveaway, csere vagy eladás volt azt a Humble nem tudja) Volt is felháborodás, hogy akkor miért van egyáltalán ilyen opció. Ajánlják is Redditen, hogy inkább magát a kulcsot add tovább. Szerintem ha ismerősöknek adod vagy akár ismeretlennek, de Magyarországon és nem nagyüzemben, akkor nem valószínű, hogy probléma lehet belőle. Viszont ezeken a nemzetközi oldalakon egészen biztosan sokszor fordul elő, hogy pl. nyer valaki egy giveaway-en, aztán megy a kulcs G2A-ra, és utána azt veszik elő, aki a kulcsot jó szándékúan kisorsolta (ami persze amúgy szintén tilos a Humble szabályzata szerint).
Crus: Én sem gondolnám, hogy pl. a dupláidat elcserélni más ember dupláira pokolra való dolog lenne. Azért írtam itt ezt le, hogy aki olvassa a topicot, az tisztában legyen vele, hogy mi zajlik mostanában. Amúgy a Classic Choice-nál nem csak az az előny, hogy többet választhatsz, hanem hogy jóval olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Amazon Fire TV stick/box
- Fejhallgatós találkozó
- Bestbuy játékok
- OLED monitor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest