- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sto1911 #15433 üzenetére
Szerintem ha ezt elfogadod, nem vonhat le egyből. Ahhoz mindenképp kell legalább egy olyan üzenet, hogy megveszed a bundle-t, és azt jóváhagyod. Legalábbis én mindig kupont kapok pause-nál, aminek ráadásul hosszabb a lejárata, mint a következő bundle-ös időszak, ha jól emlékszem. Azért nem tudok megesküdni ettől függetlenül erre sem, mert változtathat is a Humble, utóbbi időben azért próbálkoznak már mindennel.
Aztán lehet, hogy ha utána mégis pause-olsz, akkor elveszi a kupont. Majd írd meg, hogy volt, most már kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Apple asztali gépek
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest