- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz
#25237004 #19958 üzenetére
Igazából bármelyik bundlecsomra értettem, de leginkább ahol komolyabb értelmesek vannak az humble csojsz meg a tier-es csomag, illetve a fanaticalon olykor. Idiegala-n kb már semmi érdemleges nincs.
Próbáltam kicsit összerakni vagy logkát keresni magam is, pl hogy a húzúcímek mondjuk olyanok amelyek mondjuk steamen le ment e már 20 eu alá, vagy legalább 1 éves game, de annyira ezekkel sem tudtam komolyan jósolgatni tippelgetni.
Csak egy pl ott van Terminator játék már vagy 4 éves most jött a fejlesztőktől a Robocop, sokat volt akciózva 20 eu alá, mégse volt jobban akciózva se bundle-ba fél éve gondoltam hogy szerintem hamarosan lesz, vagy lehetne, nem lett
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest