Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
Mondjuk azt se felejtsük el, hogy eredetileg nem így indult az egész.
Pl. legjobb bundle-ök:
Humble Indie Bundle 2: Braid , Cortex Command, Machinarium, Osmos, Revenge of the Titans
Humble Indie Bundle 4: Jamestown, BIT.TRIP RUNNER, Super Meat Boy, Shank, NightSky HD, Cave Story+, Gratuitous Space Battles
Humble Indie Bundle V: Bastion, Amnesia: The Dark Descent, Limbo, Psychonauts, Superbrothers: Sword & Sworcery EP, Braid, Super Meat Boy, Lone Survivor
stb. (The Binding of Isaac, Legend of Grimrock...)
Én akkoriban úgy éreztem, hogy rengeteg új, és érdekes dolgot fedezek fel.
Aztán jött a csődközelében álló THQ, meg az EA elfeledett AAA címeivel, és azóta csak lefele megy a színvonal. Elvesztette a varázsát. Pont nem azokról a játékokról kéne szólnia az egésznek amiket te kiemeltél.
De ez az én véleményem. Én azért szerettem meg 2010-től a HB-t, mert nagyon izgalmas, és magával ragadó címekkel leptek meg időről-időre. (Már akkor is amúgy kb minden 2-ban volt ismétlés, de nem zavart.) És szerintem sokan vagyunk ezzel így.
Mondjuk én monthly-t sosem vettem, mert nem szeretek zsákbamacskázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest