Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #2422 üzenetére
hát belső gumit simsonba én mindíg akkor cseréltem amikor már volt rajta 6-7 folt,vagy a szelep körül adta meg magát általában
etz-ben nemtudom milyen időközben fogom majd cserélni,azért itt ne várj sok évet mert ha azt nézzük akkor lehet velük haladni,nem lenne jó egy defekt 90körül,főleg nem elől.
Hát igen ha előre vastagabb külsőt teszel akkor nem elég a hagyományos belső én úgytudom,oda vastagabb kell majd de lehet hogy ezt tárgyaltátok már csak lusta vagyok visszábbolvasni
Közben voltam unokatesómmal egy 80km-es túrán,ő simóval volt így csak 60al mentem végig. Ahogy látom kisebb sebességnél jóval több olajat hord fel a fordulatkihajtásnál,mert az egyész blokkon állt/folyt lefelé az oil
Nagy sebességnél nem annyira hordja fel,ami kicsit felnyom azt meg a menetszél szétteríti a hátsókeréken. Ahogy Mzclub-on olvastam ezzel nemlehet mit tenni,képes akár az óráig felnyomni az olajat a spirálban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Router gondok
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest