- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
teko99
tag
válasz
csabyka666 #2422 üzenetére
hát belső gumit simsonba én mindíg akkor cseréltem amikor már volt rajta 6-7 folt,vagy a szelep körül adta meg magát általában
etz-ben nemtudom milyen időközben fogom majd cserélni,azért itt ne várj sok évet mert ha azt nézzük akkor lehet velük haladni,nem lenne jó egy defekt 90körül,főleg nem elől.
Hát igen ha előre vastagabb külsőt teszel akkor nem elég a hagyományos belső én úgytudom,oda vastagabb kell majd de lehet hogy ezt tárgyaltátok már csak lusta vagyok visszábbolvasni
Közben voltam unokatesómmal egy 80km-es túrán,ő simóval volt így csak 60al mentem végig. Ahogy látom kisebb sebességnél jóval több olajat hord fel a fordulatkihajtásnál,mert az egyész blokkon állt/folyt lefelé az oil
Nagy sebességnél nem annyira hordja fel,ami kicsit felnyom azt meg a menetszél szétteríti a hátsókeréken. Ahogy Mzclub-on olvastam ezzel nemlehet mit tenni,képes akár az óráig felnyomni az olajat a spirálban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mozilla Firefox
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ukrajnai háború
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest