- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásban vagyunk, elsősorban Asszonykámnak lenne, olvasgatni fog róla legtöbbet, de ha már-akkor már, nem baj, ha egy kis netezgetéshez is használható eszközt veszünk.
WayteQ xtab 70dci volt az elsődlegesen kiszemelt. Ma valahogy megpillantottam ezt a MyAudio tabletet, és tetszik amit a specifikációban olvasok tudás szempontjából. A méretet kell meggondolni, mennyivel lehet ez kényelmetlenebb olvasásra, mint a kisebb aksis és 7"-es WayteQ modell, illetve az edigital oldalon a wifivel kapcsolatosan olvastam problémákat. Azt szeretném kérdezni ezek a wifis gondok mennyire valósak?
Én nem fogom hekkelni, nem fogok rá "főzött romot" rakni, úgy akarom használni ahogy jön a boltból.Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest