Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci42
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nem is volt benne
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozó kérdés, de ezt a topicot találtam a legközelebb állónak hozzá. (a saját topicja kihalt) Van egy myaudio series 7 708w tabletem. Egyszer kikapcsoltam majd amikor vissza kapcsoltam az android feliratnál nem tölt tovább. Gondoltam ha újraindítom akkor talán tovább lép. Hosszasan megnyomtam a kikapcsoló gombot pukkant a hangszóró és leállt. Majd újra elakadt az android feliratnál. Mit tudok ilyenkor tenni, hogy működjön? (gyári rom van rajta.. semmi változtatást nem végeztem rajta.) -
Joci42
tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Hát ugyan ez volt a 808dcc-vel is.. Hardver nem olyan rossz.. ROM-ot meg csak főznek rá ha a gyári xar
-
Joci42
tag
Szerintetek ezt vagy egy kisebb gyengébb notit vegyem meg?? Nem tudok dönteni igazából netezni mind2vel lehet office-ok tabon is futnak torrent meg play-en ott van az rtorrent (vagy valami ilyesmi neve van már használtam egész jó).. De félek a wifi problémától.. nagyon durván jelentkezik??
-
Joci42
tag
Már van magyar frissítés.. Google Play-ről leszedhető olyan APP ami engedélyezi a magyar karaktereket.. most hirtelen nem jut eszembe a neve
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi