- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrobi.nyh
csendes tag
Sziasztok
Kb egy hete én is vásároltam egy 808dcc az MM ben. Olvasgattam ezért előtte de bevállaltam
kb 2 órát használtam elkezdet merülni az aksi gondoltam ráteszem töltőre de kb semmi nem történt
vissza vittem kicserélték a töltőt kipróbáltam az MMben és ment rendesen a töltés.
A mag off azt a system tuner alvó modba váltás után offnak jelzi de az xmbc megnéztem system infonál és tökéletesen meg mind a 2 mag egy másik program is jelezte rendesen a 2 mag működését csak a system tuner látja offnak az egyiket. A töltő hibán kívül én eddig meg vagyok elégedve a kis tablettal teszi a dolgát .
Micro hdmin keresztül Full HD tvn nézek filmet linux nasrol röccenésmentesen wifivel (dvd.isot) xmbcvel.
Nekem az ilyen androidos kütyüknél az jött be hogy a routert sima wepre kell állítani nem wap2 re és
megindul az adatátvitel szépen kb 2-3mb/sec persze nem a legbiztonságosabb de ez van.Üdv Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest