Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nipponka
tag
Sajnos nem megy ezzel sem. Tegnapi napom ráment, de semmi.
A következőkbe futottam bele (Win7 x64 alatt):
- USB debug módban Android Phone-nak (Android ADB Interface) ismeri fel, látszólag jó driverekkel, ennek ellenére ha RKBatchTool-t akarok hasznalni nem találja semmilyen formában. Próbáltam a mellékelt driverre cserélni, de nem engendi, atz mondja nem kompatibilis amit akarok hasznalni. (az x64-est próbálom feltenni)
- USB adat átvitel módban (MTP ) Portable Device (MID) -nak látja a rendszer. Tökéletesen látja a Windows Explorer a gépet és az SD kártyát is.RKBatchTool továbbra sem látja és a driver update sem megy fel itt sem.
- VOLUME- és BEKAPCSRA csak kiirja: (SD kártyával és anélkül is)
Are you sure system recovery?
Oly power button long press again in 10 seconds.Ha pedig hosszan benyomom a bekapcsot ennek megfelelőel, nem ad be újabb menut, hanem önmagáról frissíti a cuccot egy full eredeti allapotra visszamenve, tekintet nélkül arra, hogy mi van az SD kártyán.
Ha nem nyomom be csak simán elindul a tablet.
Próbáltam masik gomb kombinációkat is, semmi.
Próbáltam ezeket is:
"USB hibakeresési modba PC-re dugni, majd a letöltött "Cube Root for ICS 4.0.3" progiban elindítani a "root.bat" fájlt elindítani, tablet magátol ujraindul és kész" De írásvédelmi hibát ír ki mindíg, tehát egyszerűen nem tudja az adott cuccokat felrakni a gépre.
Valamint :
Ez http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ugyan lefutott, de nem lett semmi eredménye.
Valakinek valami ötlet?
1008B tablet 4.0.3. ICS-el (1.5.0, 20121031.040426), Kernel 3.0.8
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest