Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nipponka

tag

válasz qltsar #2633 üzenetére

Sajnos nem megy ezzel sem. Tegnapi napom ráment, de semmi.

A következőkbe futottam bele (Win7 x64 alatt):

- USB debug módban Android Phone-nak (Android ADB Interface) ismeri fel, látszólag jó driverekkel, ennek ellenére ha RKBatchTool-t akarok hasznalni nem találja semmilyen formában. Próbáltam a mellékelt driverre cserélni, de nem engendi, atz mondja nem kompatibilis amit akarok hasznalni. (az x64-est próbálom feltenni)

- USB adat átvitel módban (MTP ) Portable Device (MID) -nak látja a rendszer. Tökéletesen látja a Windows Explorer a gépet és az SD kártyát is.RKBatchTool továbbra sem látja és a driver update sem megy fel itt sem.

- VOLUME- és BEKAPCSRA csak kiirja: (SD kártyával és anélkül is)

Are you sure system recovery?
    Oly power button long press again in 10 seconds.

Ha pedig hosszan benyomom a bekapcsot ennek megfelelőel, nem ad be újabb menut, hanem önmagáról frissíti a cuccot egy full eredeti allapotra visszamenve, tekintet nélkül arra, hogy mi van az SD kártyán.

Ha nem nyomom be csak simán elindul a tablet.

Próbáltam masik gomb kombinációkat is, semmi.

Próbáltam ezeket is:

"USB hibakeresési modba PC-re dugni, majd a letöltött "Cube Root for ICS 4.0.3" progiban elindítani a "root.bat" fájlt elindítani, tablet magátol ujraindul és kész" De írásvédelmi hibát ír ki mindíg, tehát egyszerűen nem tudja az adott cuccokat felrakni a gépre.

Valamint :

Ez http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ugyan lefutott, de nem lett semmi eredménye.

Valakinek valami ötlet?

1008B tablet 4.0.3. ICS-el (1.5.0, 20121031.040426), Kernel 3.0.8

Új hozzászólás Aktív témák