- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Köszi nektek is!
-
SipiBcs
őstag
Boldog születésnapot Trident!
-
SipiBcs
őstag
Hali!
Van esetleg tippetek olyan online játék oldalra, ahová beengedhetem a 9 éves gyermekemet? Olyan játékgyűjteményt keresek, ami ingyenes és le tudom szűrni, hogy mivel játszik. Ilyen Mario szintű 2D menőkés, ügyességi játékokat szeretnék neki engedni PC-n, meg esetleg ügyességi játékokat.Olyan oldalt keresek, amin még véletlenül sem tud elkölteni pénzt, illetve nem vírusos.
Köszi, ha van tippetek!
-
SipiBcs
őstag
Boldog karácsonyt!
-
SipiBcs
őstag
Itt most a C4 küldetést csinálják sokan, azért lehet áthajtani rajtuk
-
SipiBcs
őstag
Beteg a gyerek, dolgozom a hosszú hétvégén is. Bevállaltam egy kis ügyeletet, a kolbász fesztiválra kell a sok ember, no meg esőt is mond. Szóval nagyon pici esélyét látom, de barátommal megbeszéltük, hogy kimegyünk. Innentől már csak csonti kell. Ha van idő még szándék, akkor lesz egy kis peca.
Én finom szerelékessel tolom, match meg picker, feeder.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Fekszem/kelek.... Nem azt mondtam, hogy jól megy
Szokni kell, de nálam az összkép, a szórakozás a lényeg. Az meg egyelőre pozitív. -
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Véleményem szerint FHD-ban beállítástól függően tudnia kell a 100-150FPS közötti tartományt a BO6-ban. Annak kellene utánajárni, hogy a kinézett monitor tudja-e fogadni HDMI-n 60Hz feletti értékeket. Nekem pl a monitorom csak a display porton tudja a tuttit, akkor érvényesül a freesync.
Ehhez viszont én nem értek, nyilatkozzon más is, vagy esetleg ellátogatsz a kinézett monitor topccjába és majd az ottani szakik megmondják tapasztalat alapján a lehetőségeket.
Az USB C-t én még nem próbáltam, így nincs tapasztalatom/tudásom vele kapcsolatban. -
SipiBcs
őstag
Azt tartsd szem előtt, hogy a 27coll FHD eléggé határeset. Ha a gépednél ülsz, akkor elég jó minőségben kell játszanod, mert azon a méreten már bizony látszik a pixelesedés.
Tehát nagyon optimálisan meg kell találni a játék beállításokat, az FPS számot és a monitor frissítést. Ráadásul ma már alapkövetelmény a sync akár amd, akár nvidia oldalról, különben nem lesz smooth a kép játék közben.
Milyen dedikált videókártya és cpu van a laposban és melyik játékot tolod?
-
SipiBcs
őstag
Az eredeti kérdéseddel elvittél engem az erdőbe rendesen!

Az, hogy tudja a 4k60Hz-et a kimeneted, sajnos nem jelent semmit. Az valójában egy 4k-s tévére köthető és pont, játékokban messze nem tud ennyit.
Az FHD ettől teljesen független, plána game alatt. Ha beütöd a lapos tipus számát és az óhajtott játékot, jó esélyel már a Youtube-on is találsz videókat, hogy mit tudsz kisajtolni a gépből és milyen optimális beállításokkal. Szvsz abból már ki lehet indulni, hogy milyen monitor lesz a számodra ideális.
Egyébiránt a 180Hz-es monitorok is használhatóak szerintem kisebb Hz-en, pl nekem a 166-os FHD monitorom 144Hz-en futott. A játékon belül jobb minőséget értem el, viszont kevesebb lett az FPS-em és így hangoltam össze általam jónak, szépnek és smoothnak a látványt.
Nem tudom milyen méretben gondolkozol, de az Aqua-ban négy 144Hz-es modellt is találtam!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Hát... Engem megvett kilóra a bf6... Jobb állapotban van, mint bármelyik rész a kiadás napján. Egy picit cammogós a futkározás, de szokható.
Nálam instant buy
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Ti tudtok, én le vagyok tiltva mindenféle szóbeli kommunikációról családilag
. De a részemről este fél 9 után mehetünk csapatban pár kört. Ha nektek jobban fekszik a core, akkor mehetünk ott is, bár akkor át kell állítani a fegyvereimet combosra.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Csak nem hagyott nyugodni a BO6. Végül a Microsoft GamePass mellett döntöttem! Az első 14 nap 360 Forint. Azt hiszem elég hosszú "béta" teszt lesz, de legalább kiderül, hogy akarom-e hosszabb távon játszani. A Gamepass amúgy is "csak" havi 3600 Ft... de azt majd csak 2 hét múlva kezdik levonni.
Éjjel már kifolyt a szemem mire letöltődött, kb 15 percet tettem bele. Első nekifutásra nem volt rossz.
-
SipiBcs
őstag
Körbelestem, az Allegron találtam egészen baráti áron BO6-ot. Vásárolt már valaki innen, beleugranátok? Nem mindegy, hogy 30e+ vagy 15e. Ft!
-
SipiBcs
őstag
Körbe néztem, 20 ezer környékén már van bo6. Nem lehetetlen, hogy Deák lesz belőle elobb-utóbb.
Mondjuk mostanában kellene, mert most indult a szezon...Te csíped? Bejön a játékmenet?
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
BUÉK mindenkinek!
-
SipiBcs
őstag
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Már nem tolom, csak tologatom!
Heti max 3-6 órát játszom átlagban, kis levezetés a sok idióta után ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SipiBcs
őstag
Hát... Nálam 12600kf mellet van most egy 3070ti, de eszméletlen látványa van a játéknak.
Eddig szinte csak TDM ment. Ma mentem kb 2-3 cq map-ot is, még helibe is bemerészkedtem, meg tankoztam is picit.
Már nem csak esek-kelek, de kellett hozzá 10 óra játék, hogy picit belelendüljek.
-
SipiBcs
őstag
Ha jól emlékszem 11-ig tart
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
1800-ért csak behúztam a 2042-őt... Annyit csak megér!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SipiBcs
őstag
Nálunk ház vásárlás projekt indult a nyáron. Megnéztünk huszon... ingatlant. Most úgy néz ki, hogy megalkudtunk egyre és meglökjük a szekeret... 100m2 kecó, 1040m2 kerttel. Ami a jó, hogy csupasz a kert rész, minden a saját igényre lesz kialakítva.
Szóval nagy fába vágtuk a fejszét.... Van agyalás ezerrel. No meg majd teendő is. 😎
Trident: Az Akolitust elkaszálták, nem lesz második évad.
-
SipiBcs
őstag
Köszi, szuper lett szerintem a gép, hasít mindennel szinte kompromisszum nélkül. Elköltöttem egy talicska lóvét, most egy darabig próbálok a seggemen maradni, mert házvásárlás projekt lesz a porondon!
Nálam most ez már a végső összeállítás:
- Asrock z790 Pro RS/D4
- Intel 12600KF
- Gigabyte OC RTX 3070Ti
- 32GB Patriot Viper Blackout DDR4/3600MhZ
- Artic Freezer II 280 A-RGB
- Crucial T500 PRO 1 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4
- Zalman Megamax Gold 700W
- Zalman T9 iceberg Black - Samsung 27"Nem merek semmit sem tanácsolni, mert nem vagyok otthon az AMD fronton. Én Intel párti vagyok, de van ismerős aki AMD fun és ő meg azzal a vonallal elégedett!
Ami viszont nagyon meglepett, hogy a GPU csere közben járt nálam egy AMD 6600XT és hihetetlenül jól teljesített. OK, hogy harmadát tudta a 3060ti-nek, de csendes volt és hűvös, szóval egy pillanatra elbizonytalanított, hogy kell-e nekem erőltetni az nVidiát videókártyában!
Most a 3070ti brutálisan erős, de játék alatt is van hangja a ventiknek. Ha nem is mondanám zajosnak, de azért van... -
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Tényleg szép és vagány. Használd sokáig!

Én is fejlesztettem picit, de én az asztali "órámon"
ASRock z790 pro, 12600kf, 32gb 3600 ddr4, aio artic frezer II 280. Szépen villog, úgyhogy gamer vas lett!
-
SipiBcs
őstag
Használd egészséggel! Azért egy képet idevillanthatnál miként mutat a kezedben
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Elhiszem, hogy dühítő
A régi mappok mennek, szakadnak fel az emlékek
Szerencsémre nálam semmi. A gyengécske 3770k szuperül teljesít a 3060ti mellett. Most tervezek váltani egy 12600kra, vízzel, de még hezitalok pár napot.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Engem 2 hónapja hívták, hogy letiltották egy utalást és a kártyámat is. Elküldtem a picsaba röhögve.... erre kiderült, hogy tényleg a bankból hívtak és tényleg letiltották, mert a kölök a YouTube-on valami vásárlásra rákattintott.
Ami érdekes volt, hogy bár be volt kapcsolva a 2 lépcsős azonosítás és az internetes vásárlás engedélyezés a banki felületen, azonnal vonták volna a pénzt, csak a bankon múlott, hogy nem történt meg. Szóval szerencsém volt! -40 ezer helyett 3 ezer volt az új kártya.
-
SipiBcs
őstag
Én tavaly decemberben gondolkodtam gépcserén:
Intel i7 13600k (~115e.)
Asus Rog Strix Z690 (~125e.)
NVidia 3060TI (~170e.)
32GB DDR4 (~35e.)
750W táp (~40e.)Aztán kifutott a lábam alól a talaj, úgyhogy túlélek.... nem gépet pakolgatok!
Vettem egy 3060TI-t, ami kétventis porszívó hangerejű cucc... Na néha esténként elgondolkodom, hogy jó vétel volt e 120 ezerért!
Egyébiránt ezekből a cuccokból én bátran merném megbízható helyről a használtat is. Még nincsenek széthajtva, egy-két éves motyókat árulnak elérhetőbb áron, mint a bolti fóliás cuccok.
-
SipiBcs
őstag
Fejhallgatót és fülhallgatót tessék... Topiclakóknak kis kedvezmény jár!
Van még két darab kis BT hangszóró:
- Sony SRS-XB01
- Sony SRS XB12 -
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Olyan jó ajánlót írtál, hogy rápróbálok!
Kinek, hogy tetszik a Mandalorian? SW funként nálam nem üti meg a mércét. Valahogy ez a sztori egyelőre annyira nem jön be. Nem rossz, de nincs bennem az a húdenagyonodaver érzés.
Ellenben a Picard az lever mindent. Az elmúlt időszak egyik legjobb Star Trek évada. Csak ajánlani tudom!
-
SipiBcs
őstag
Picard S3 nálam az ajánlott kategóriába tartozik. Jobb, mint bármelyik más Star Trek mostanában. 3 rész van kint felirattal.
-
SipiBcs
őstag
Nálam a Picard nagyon bejött! Kösz a tippet, már keresem is

Megvan az s3e1, de felirat még nincs
-
SipiBcs
őstag
A periféria nekem bejött, bár a második felében van katyvasz rendesen.
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt nektek! 🎄
-
SipiBcs
őstag
Meglepődtem, de vígan elkocog.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Most nézem a The Pheripals-t. Nekem bejön, a 6. résznél tartok. Ajánlom a scifi kedvelőinek.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Nekem bejön eddig -
SipiBcs
őstag
Én is sokalltam. Vettem Intel kuppont az aproról 20 ezerért..
De költöztünk, nincs csak mobilnetet. Nem tudom letölteni
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Az első kettőt megnéztem, nagyon popcorn. De első blikkre nézhető lesz szerintem.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Valakinek nem kell M2 SSD? Samsung 980 500GB.
-
SipiBcs
őstag
Úgy tudom igen, de lehet a szolgáltatónál lehet kérni a user, pass kombót.
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
50 fele már a légkeverésnek jobban örülök 😆
-
SipiBcs
őstag
Használtam 2 évig, sztem a legkirályabb dolog a wd40 óta 😉
-
SipiBcs
őstag
Ha laza popcorn mozinak nézed, akkor egynek szerintem elmegy. Ha az "év scifijeként" nézed, akkor 10/4.
-
SipiBcs
őstag
Köszi itt is a szándékot
Megoldódott, bár ráment 2 estem a supportra. -
SipiBcs
őstag
Köszi előre is
Sipi#21844
Dobi majd egy összeget és egy számlaszámot privátban.
-
SipiBcs
őstag
Mert orosz vpnnel reggelt én anno és sehogy nem akarja elfogadni most a kártyám
-
SipiBcs
őstag
Szia!
Ismét 40 euró. Megkérdezném, hogy tudsz e nekem segíteni? Átutalom a 40 eurónyi forintot és, ha van költséged és megkérlek, hogy vedd meg giftként nekem. Megteszek ezt a szívességet?
Üdv
Sipi
-
SipiBcs
őstag
Azért gondoltam, hogy megveszem
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok. Elkelne egy kis help. Valami oknál fogva nem tudok vásárolni a battle.neten. Akinek van regisztrációja azt megkérném, hogy giftként vegye meg nekem a Vanguardot. Utálom előre a zsét. Köszi előre is 🤘
-
SipiBcs
őstag
Boldog, sikerekben gazdag új èvet nektek!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Nekem ma van az utolsó karantén napom. Holnap háziorvos, remélem negatív tesztet produkálok. 2 Szputnyik után nyeltem be a cuccot, pár napig erőltetni kellett a röhögés. 3 napja tünetmentes vagyok, de az íz, szaglás csak részben jött vissza.
Az Kedvesem oltott, ő nem, de a gyerek elkapta. Nem jó program a karantén egy 5 évessel.

-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Ritkán ajánlok sorozatot, de ez 10/10:
Netflix - Ki ölte meg Sarah-tMexikói sorozat. Spanyolul kicsit necces, de angolul, magyar felirattal hibátlan. Nagyon ajánlom 🙂
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
Az sajnos még odébb van. 😒
Lama: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartok tőle, de a lélegeztető géptől jobban. Kb ennyi... 🙃
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Játékban nem hoz annyit, mint amit szenvedni kell a beállitasokkal, stabilitással.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon, nagyon röhögök