- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #11596 üzenetére
Akkor leírom 1000x, hogy valamikor jó. Pl. tegnap este újratettem egy régebbi ts-t és akkor jó volt, de a szokásos laggos robothangom volt. Ma jó volt az előbb, de most megint nem jó...Valami összeakad a ts-el. Most engedélyezni fogom az alaplapit, felteszem a driverét, majd csak az audigy-t veszem alapértelmezettnek lejátszáshoz a mikrofont meg az alaplapinak engedélyezem, majd meglátjuk mi sül ki belőle
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #11595 üzenetére
A Win-ben csinált el valamit, nekem is ez volt nemrég.
-
Svájcinéger
őstag
Van egy SanDisk 8 gigás pendrájvom. Nem egy ratyi darab. Rég nem használtam. Ma rádugtam a gépre és lehetséges, hogy a Winben kinyírta az USB-s cuccaim ? A 500-as 2.5"-os winyót sem ismeri fel, a wifi adapter sem megy, semmi. Bebootolok a másik winyóról, itt meg minden ok.
Látod Mobal ! Lehet, hogy kocka vagyok, de ilyenkor milyen jó a két oprendszer.
-
v-paci
aktív tag
Eressz rá egy HDsentinel-t. Hátha kiderül belőle valami.
Az én vinyóm úgy döglött meg, hogy előző este még használtam gond nélkül, a következő napon meg már a bios sem ismerte fel, szóval érdekes...
-
Mappa
addikt
na akkor én is kérdezek...
tegnap éjjel netezés közben eldobta a gép a 500-as vinyómat. elképzelhető, hogy döglődik? lemezkezelőben meghajtók újra keresésével visszajött. azóta semmi probléma. ötlet? voltaképp miből tudom ha egy vinyó kezd meghalni?
-
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick #11589 üzenetére
Most arra kérdeztem rá a hangkártya problémák topicjában, mert ha nem kavar be a két hangkártya drivereiben, akkor lehetséges a dolog.
-
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick #11586 üzenetére
Hidd el ez az audigy 2 -es kenterbe veri a mostani 10 ropis karikat.Ebből nem spóroltak ki semmit. Most utánakérdezek, ha felteszem az alaplapi drivereket és letiltom a hangszórókat és csak a mikit hagyom meg bekavarhat-e valamit.
Bizarre
Gondolom igen, de alaplapit nem használom.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Pickle Rick #11586 üzenetére
de akkor most az alaplapin megy a ts? mert az nem derült ki
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #11582 üzenetére
Hasalás van természetesen.
Egérre ugyanott tudod tenni a dolgokat, ahol billre is, csak a másik oszlop.
AK-t amíg nincs elég pontod, addig csak az egyik oldalon kapsz, nyilván az oroszon.
A napfény miatt pofán kellene rúgni a fejlesztőket, vannak tdm mapok, ahol konkrétan az egész meccset szemben támadja az egyik csapat, a másik meg háttal...
Azon a felbontáson bőven elég lesz az a vga is. Én is mediumon játszom, felesleges jobb.
Az MSI-s szart majd elmondom ts-en akkor, úgy egyszerűbb lesz.
-
LamaCube
addikt
Böfögőktől kérdem.
Hasalás ohne cukker?
Késelést pl. hogyan lehet az egérre tenni vagy ha van hasalás, akkor azt is?Amin nem rég játszottunk map az tiszta cod darálás volt
Negatív statom nem volt. Bár a fegyver kiegészítőket vagy fegyver változtatásokat nem vágom. Egyszer ad ak-t egyszer nem
Összességében tetszik a játék, kezdem szokni. Basszus a napfény teljesen elvakít néha, nagyon reál. A killcam kritikán aluli. Médiumon minden szir-szarok kikapcsolva 75 alá nem esik az fps. Kipróbáltam ultrán és minden maxon csak akkor még az fps nem volt kiíratva, de voltak laggok, mondjuk akkorák nem.
Winne
Az msi-t én elindítottam, mert csak akkor jelzi ki a vga hőfokot és az fps-t, de mit kell hova másolni, hogy a cpu hőmérséklet is ott legyen? -
Rusher
őstag
válasz
tupacamaru #11580 üzenetére
Miért fostalicska? Engem a CoD 2-re emlékeztet és multiban állítólag nem rossz....graf sem rossz, szóval?
albert8 Jaja ennyiért pláne, bár Én 4.99-re emlékszem, 3.25-re nem.
-
Rusher
őstag
válasz
tupacamaru #11577 üzenetére
-
busman
veterán
[link]BSG
-
LamaCube
addikt
Faszom kivan már a ts-el vagy a hangkarimmal valamiért nem komálja a mikimet a ts, pedig jó, mert windowsba működik.
-
@rglaaf
veterán
Black Ops 2 crushes MW3′s record; gaining $500M in first 24hrs ugy látszik mi tévedtünk és Lacko-nak lesz igaza az első 24 órában eladott példány szám letaszította az mw3-t az első helyről, bár lehet hogy a felét ő vette meg
-
@rglaaf
veterán
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #11553 üzenetére
Tudtam, hogy ez a cikk még jó lesz valamire:[link]
Használd! -
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #11523 üzenetére
A kettő nem összeadandó. Az egyik a sima alapjáték, a másik meg a sima alapjáték a DLC-kel.
-
Rusher
őstag
válasz
tupacamaru #11534 üzenetére
Ne b@ssz már ilyen tényleg van benne.....
Egyébként annyit tennék hozzá, ha már mindenki egy kicsit komolyabbat szeretne és semmi sem jó, miért nem próbáljuk meg a RO2-t? Én a következő akciónál megveszem szerintem
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #11553 üzenetére
írja a szerver pinget is, én csak európán belüli szervereken játszom. német,orosz,lengyel.. ezek általában okék. néha angol az már lagol de egy amerikai vagy távol keleti na azért ott már húzós pingek vannak
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru #11547 üzenetére
haladni kell a korral... elhiheted nekem sem az élsimítás számít
de ahogy VAN der BOSS megírta, ne copypaste legyen.
SvájciÚr - 1920x1080 ultra high medium
tök vegyesen beállítottam ultra-ra majd szépen kikapcsoltam azokat a lényegtelen fasságokat amitől nem lesz "csúnyább" a játék viszont fps dob rajta... ilyen ez a HBAO SSAO vagy mifene meg egyéb finomhangolás - így van olyan 60-120-130 közötti fps-em átlag 70-90 minden körülmények között
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #11546 üzenetére
Az idő eltelik, a játékok változnak, de mi maradunk!
Pár játék szerintem nem szakithatja szét ezt a kis közösséget, bár én nem tartozom régóta közétek, de ez a véleményem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
tupacamaru #11547 üzenetére
nyilván nem attól lesz jó egy játék de azért veszik ott fel a nagy fizetéseket a kreativ szakemberek hogy kitaláljanak valami újat nem copypaste legyen egy frissen megjelenő AAA játék
busman persze nem bomlik fel csak átalakul
-
busman
veterán
válasz
LackoMester #11548 üzenetére
A csapat biztos nem bomlik fel....
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #11546 üzenetére
Már hívtak tegnap is TS- re, de írtam nekik nemmegyek, mert jó helyen vagyok. Az a baj, h. az a jó játék nem mostanába várható.
Pisti
úgylegyen..... -
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #11543 üzenetére
nem akarok én itt a COD lelkivilágotokba gázolni... úgyhogy hagyom is. nektek rendben van az a lényeg
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru #11540 üzenetére
valami korszerű enginere váltás?? hogy ne nézzen már ki úgy mint egy flash játék a online játék.lap.hu -ról
ez a bo is hogy néz ki ? cod2 szint
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #11536 üzenetére
Okés, én ezt vágom, ez van.
Egyébként a BO2- ben van kihajlás.
Az lett volna a legjobb, h. MW, MW2 vonalon maradnak, talán majd az MW4 vagy Respawn- os srácok új játéka, de már kételkedek mindenbe.
Visszatérve a BO2, szerintem jobban sikerült mint az első rész, nagyon MW3 kategória ( csalók nélkül, egyellőre). Szerethető játék. -
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #11535 üzenetére
irj egy mail-t a fejlesztőknek hogy kéne uj engine meg pár innováció, meg valami uj téma,figy aki nem akkora cod-fan mint te
az előbb utóbb lemorzsolódik ha nem lát semmi újat az új részekben és ha nem lesz változás az mw4 is ugyan ez lesz
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #11535 üzenetére
Nem igazán tehetsz semmit, amíg ez a szar melóhelyem van addig alig tudok esténként lenni, ezért nem is veszek meg egy játékot se. Addig majd jó lesz az MW3 is. Ha valami más alakulna ahol állandó délelőtt lenne akkor biztos nem a BO2 felé fordulnék.
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #11534 üzenetére
hmmm... talán csak azért mert mikor visszanéztem, nem volt ott az a bizonyos perk, vagy a visszajelzésbe nem mutatott a kc füstöt, egyébként mondasz valamit...
Sajnos egyre elkerülhetetlenebb, h. az jó MW2/ 3 -as csapat ( akik szinte napi szinten együtt tolták ) , ami így a hónapok, évek alatt összejött felbomlik, nagyon nemakarom, de nemtudom mit is tehetnék.
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #11532 üzenetére
Arra is van perk az MW3-ban hogy átláss a füstön, mégis mindig csaló volt az aki így lőtt le, erről ennyit.
-
@rglaaf
veterán
válasz
tupacamaru #11531 üzenetére
Csak azt nem értem miért könnyítik meg ennyire a játékot ha vki béna akkor tök mindegy hogy mit lát át a falon ha nem tud célozni,valami oka csak van
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #11530 üzenetére
Tegnap senki, de kolmolyan, egy gyanús emberke se volt, pedig majd 3 órát toltam
Tupa
van rá, ellene perk, egyébként gyors mozgással kivédhető -
tupacamaru
veterán
Úgy látszik már tényleg csak retardáltaknak fejlesztenek játékot.
BO2 Target Finder ez gondolom az ami a singlében is volt, egy nagy négyszöget rajzol köréd, ha csak a fejed látszik ki akkor a fejed van a négyszög közepén.
A másik a MillimeterScan ez nem WH mert csak 4-5 sec-enkét tapogatja le előtted a terepet, igaz hogy falon át is lát, de csak 25 métert. Ez a játék egy vicchalmaz kezd lenni.
-
Svájcinéger
őstag
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #11527 üzenetére
10900 Ft konzolok szervíze fentebb 2 post-al
-
LackoMester
addikt
válasz
Tegnap toltuk pár kört, csaló nem volt.
19 rugó BöF- ért, hmmm.... speciel ingyen sem kéne már, de ha már megvettem akkor maradjon
Egyébként olcsóbban is beszerzhető itt a PH- n oroszosan. -
SipiBcs
őstag
válasz
Ennél azért barátibb a Prémium Edition ára! Ebben benne van a game és az össz DLC!
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #11521 üzenetére
az a helyzet hogy a prémiumot jobban meg éri megvenni mint a dlc-ket egyesével megvenni,az hogy most nyomják a dupla xp-ket bónusz
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #11521 üzenetére
Tom, de tele a tököm már a sok csalóval. A COD5 sem fogott meg, és a BO sem. Nem hinném, hogy pont ez fogna meg. Amúgy is a csalók miatt élvezhetetlen lesz szerintem, gondolj MW2-re a nyári időszakban, MW3 is katasztrófa.
576 küldött újságot. Ebben van BÖF3 Prémium előfizetés 9999, de ebben nincs benn az alapjáték ? Plusz van egy valag kiegészítő egy csomó pénzért: Armored Kill, Aftermath, Close Quarters, Back To Karkand.
Jah már látom a lap alján. Alapjáték 7999 + Prémium Edition 10999. Szép kis összeg ez is.
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #11510 üzenetére
+@(#11512) tupacamaru: Tupánál szerintem kimaradt a link, de korábban nem sokkal linkeltem neki.
MSI On Screen Display + HWinfo64, amivel én használom. Betallózod a hwinfo exéjét, majd abban beállítod, hogy mit akarsz kiíratni.
A sorokat, meg a szöveget meg a hwinfo Riva Tuner részénél lehet beállítani, hogy melyik sorban legyen, mi legyen a neve és hányadik legyen a sorban.
Az Afterburnernek nem kell futnia.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #11519 üzenetére
dupla xp van a prémiumosoknak na ott a pont.
Ez k. olyan mint ha a COD- nál, csak annak jár a dupla XP akinek megvan az összes DLC.
Norbi
Gondolom le akarod nyúlni az akkomat,hétvégén megbeszéljük TS- en, azt Hétfőn egész nap délut 5- ig tolhatod. Mit ér a csatazaj, meg az über grafika, ha nem fog meg a játék. Szerintem hamarabb fogna meg a BO2 mint BöF, de Te tudod.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #11515 üzenetére
Most mi van ? Már a múltkor is kipróbáltam ! Bagoly mondja verébnek ! Te meg is vetted 3x !
Most beizzítom a gamepadot is. Aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi.
Tudod azokon a bizonyos napokon - mikor nem vagy - nincs kedvem játszani, mert nem lehet. Tegnap mi volt mikor elindult a GW ? Két aimos, egyik az ellenben, a másik velünk. Egy-két hét és ugyanez lesz a BO2-ben is. És még mankizni sem lehet, mert bannolnak !
Lacko: hát ha ennyire megbízol bennem megnézhetem, de én nem hiszek a Treyarchban. 6 év alatt nem tudták a kibaszott fegyverek hangjait normális visszaadni. Kutyaütők. Élmény volt az a csatazaj a BF-ben ! Tisztára, mint mikor harcászaton voltunk és voltak repcsik is.
Mobal: ne röhögj ! Nem tom ki készítette az avatarod, de hogy nem látta Chubakkát a Star Warsban, az biztos ! Mint valami madár, amire ráöntöttek két doboz Bánfi hajszeszt.
-
válasz
Svájcinéger #11514 üzenetére
-
LackoMester
addikt
válasz
OK, nemgond.
A BO2 nem akarod kipróbálni? Tegnap iszonyat jót gémeltem, lepkegyűjtögetőset nyomtunk Wans papával, adta elég rendesen. -
tupacamaru
veterán
válasz
Árulóóóó!
-
Svájcinéger
őstag
Lacko: a hétvégén lehet, hogy megint kölcsön kérném az Origined, ha nem gond.
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #11508 üzenetére
Azért túlzásokba ne essél
Majd vegyetek fel: HyperCube7601
WinneAz msi afterburner az a progi, amivel kiíratod az adatokat? Gondolom az cpu adatot nem ír ki? Melyik az a progi, ami a cpu adatokat is kiírja? AIDA64-em van gondolom azt addig nem árt kikapcsolni.
Megcsináltam az ssd beállításokat. 11 gigát vett le a trim vagy micsoda. Win7+trim+böf premium edition. Maradt rajta 51 giga. Még jó, hogy 128 gigásat vettem.
A prémiummal kaptam valami extra dolgot, fegyverek, dupla xp vagy valami hasonló, de azokat hol tudom megnézni? -
válasz
tupacamaru #11504 üzenetére
Ez azért így kemény Tupa!
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #11503 üzenetére
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #11502 üzenetére
Tupa, tudom, de a többiek nem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #11501 üzenetére
Hát mi nem ezt hallottuk.
-
LackoMester
addikt
Na végre, azthiszem ráéreztem BO2, most már egyre jobban tecccik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló