Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
válasz Pickle Rick #11798 üzenetére
Normális 40" nem fog beleférni.....
A "jobb" 32-es is itt kezdődik.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Pickle Rick
senior tag
Nővéremnek TV-t akarunk venni karácsonyra szülőkkel. Tudnátok ajánlani valami best buy kategóriát 100k-ig. 32" vagy ha belefér 40"
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Mappa
addikt
válasz LackoMester #11787 üzenetére
had szóljon a retro pc-n
LamaCube - na na na na ...maradjunk övön felül
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
LamaCube
addikt
Hát most időm nem lesz rajzolni,de Busman már elvileg levan
Egyébként jó ötlet, de szerintem se kell a vs a játékok közé. Jókat játszottunk mw2 alatt és tényleg, akkor alakult ki a társaság. Legyen a topic neve "Szar and fos"
Vagy lehetne "Vén kockák topicja" vagy "Topic, ami összeköt" vagy "apl-t utálók köre"HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
v-paci
aktív tag
válasz LackoMester #11777 üzenetére
Én kiváncsiságból váltottam, meg azért is, mert 30 €-ért megtehettem, szükség nem volt rá igazából.
Informatív nagyon ez egész felület, az interaktív csempék azonnal az arcodba tolnak minden információt, viszont lehetett volna jobban testreszabható... kicsit meg van kötve az ember keze a saját ízlésének megfelelő kialakításban. Tény, hogy inkább az érintőképernyő lett megcélozva ezzel a felhasználói felülettel, mintsem a pc, viszont egérrel sem ér túl sok hátrány (touchpadra azért ez már nem igaz). Amúgy lehetséges, hogy mégis visszateszik a start menüt (ebben az esetben kidobtam 5 dodót a Start8-ra ), mert az olcsó frissítési ár ellenére mégsem elégedettek a pc-s eladási számokkal Redmondban...
A hagyományos asztalnál trükk kell, hogy legyen start menüd, erre van többféle alternatíva is, innentől ugyanaz, mint a hetes csak minimalista stílusban. A boot- illetve leállási idő, ami viszont brutál gyors lett, ebben tényleg van előrelépés.
Játékoknál nem tapasztaltam különbséget Steam és Origin tökéletesen fut, semmivel nincs probléma, viszont ubisoft Uplay platformjára panaszkodnak, ha lesz Far Cry 3-ad, akkor elképzelhető némi szívás a multis résszel. Régebbi játékokat még nem próbáltam, szóval lehet még benne buktató.
Sokan szívnak vele, nekem eddig egyedüli negatív tapasztalat, hogy nincs a telómhoz driver, bár ez inkább a HTC sara, mintsem az MS-é. Összességében, ha nem vagy nyitott az újdonságra, akkor nem javasolnám a váltást.
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
LackoMester
addikt
-
Svájcinéger
őstag
Szerintem kérjük fel Kottát. Ő tutira megmondja majd a frankót.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Rusher
őstag
Miért pont Sons of Anarchy? Ezt nem értem......ami most van az is jó csak át kéne alakítani. Pl. KoD és BöF játékosok baráti köre...
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz @rglaaf #11772 üzenetére
Thx. Bár én még annyira nem utálom.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
albert8
veterán
Ez nekem is tetszik. Annyival egésziteném ki, hogy HUN
Svájcinéger: Én benne vagyok, semmi akadálya
Busman: De igy van, csak valaki azt irta, hogy rajzolja fel ki melyikkel játszik és akkor pl engem mind 3 helyre kellene rakni.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
v-paci
aktív tag
válasz LackoMester #11770 üzenetére
Igen, használok... lődd a kérdést
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
@rglaaf
veterán
nah mivel páran már érkeztek a böf táborhoz és nem akarja hogy fusson az origin akármilyen okok miatt itt a letöltö link a benne levő dll. megy a Core mappába, de minden nagyobb update után meg kell csinálni
PSN:BiZzare_0 ️
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #11754 üzenetére
Miért mi vagyunk még mindig a sötét oldal?
Sons of Anarchy FPS Community!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LackoMester
addikt
Valaki használ Win 8 -at?
Erősen gondolkodok rajta, bár szerintem bővel elég a Win 7 mindenre, és abból van ( biztosan ) működő virágbolti is.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz albert8 #11767 üzenetére
SOA-t ? Akkor balhéznunk is kéne, nem ?
-
albert8
veterán
válasz Pickle Rick #11753 üzenetére
Én nem tudom miért ragaszkodtok e két játék versengéséhez, szóval én inkább mondjuk a SoA-t javasolnám.
Mint név. Pl mi van akkor, ha valaki mind 2 játékkal játszik? vagy, ha beleveszitek az mw2-őt akkor mind3-al?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
-
Pickle Rick
senior tag
-
@rglaaf
veterán
válasz Pickle Rick #11758 üzenetére
Most igy vissza gondolva ami hiányzik az az MW2 Afgan map demolition 1-1 az állás és mi támadunk és már vért izzadtunk de nincs egy rohadt predator se, a barlangot kampelik, jobbrol nem lehet menni, balról gránátspam istenem hányszor beleizzadtam egy ilyen meccsbe, de hát elmult szépvolt
PSN:BiZzare_0 ️
-
-
busman
veterán
válasz @rglaaf #11760 üzenetére
Volt banner,csak kicsi..
Banner ott fenn..I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Mappa
addikt
-
busman
veterán
válasz Pickle Rick #11754 üzenetére
Második jó..mw2 is legyen ,ott kezdődött minden...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #11751 üzenetére
Én többször adtam esélyt a játéknak és szerintem nem bánom meg.
busman: Akik csak a képernyő mögül ismerik egymást, és még sohasem fociztak együtt. Kedvenc EKSZ klánunknál ennek az ellenkezője van fenn.
Tanker: mindenképp a második ! De MW2 ne maradjon le szerintem !
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Inkább a magyar vonalon maradjunk pl. Harcosok klubja
Esetleg 1- 2 frappás idézettel is feldobhatjuk.
pl. „Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél.”
Szerintem nemroosz, de elég lenne, h. Call of Duty nem kell az , h. MW3.
Nemkell a vs.Norbi
nincs is ezzel gond, h. tetszik. Többször próbáltam én is, nemjött be.Ma- holnap újrarakom a Win- t, mert nagyon összequrtam, nemtudom mikor leszek, de igyekszem majd.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Pickle Rick
senior tag
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Pickle Rick
senior tag
válasz busman #11752 üzenetére
Azt hiszem eljött az ideje hogy egy új bannert készítsek a topicnak. Este megcsinálom, addig találjatok ki valami jobb topic nevet. Mondjuk ez a Fightclub testszik.
Cube: Ha van időd és energiád, rajzold fel erre a képre az embereket (a megfelelő oldalra)
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
válasz LackoMester #11751 üzenetére
MW2-MW3-BF3 Fightclub?
Mindenki írjon egy ötletet,azt szavazunk...[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz busman #11748 üzenetére
Felőlem, de inkább valami frappásabb nevet kéne kitalálni, ( pl. Kockaúr és többiek stb. ) és mehetne a a MW2- MW3 is a névből, vagy ahogy akrajátok.
Norbi
Itt nem elvekről van szó , hanem arről , h. nemtetszik. Meglátjuk, de nem tartom valószinűnek, h. ezt minden este tolni tudnám.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Mappa
addikt
albert8 - most nézem fent van a kölcsönzőben Led Zeppelin - Celebration Day koncert (blu-ray ) giga brutál tüücsed
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Na ! Tegnap csapatban toltam a BF-et ! Hát tényleg más, igaz még Magányos farkaskodtam és sokat nem is tanultam, mert végig egy rohadt tankban ültem és semmit sem hallottam. De imádtam ! Vagy 15x kilőttek vele, mire én ki tudtam lőni egy terepjárót és két tankot. A gyalogos ellent még marhára nem látom, de ez talán a valóságban is így lenne. Sokat nem is foglaltam, de ezt egyenlőre nézzétek el. Szerintem meg fogom venni, nem is értem még miért hezitálok. Inkább ez, mint a BO2. Moballal is toltunk egy járművek nélküli szerón, volt dara rendesen, csak még furi, hogy van aki egy tár lőszertől sem döglik meg.
A járműirányítást is meg kell oldanom, meg a fegyverváltást is, mert vagy fordítva tettem az egérgörgőre vagy nem tom. Szóval thx a gémet, így tényleg egészen más. Jóval összetettebb és bonyolultabb, mint a COD, de hát már én sem leszek 15 éves !
Szerintem Lacko gondold ezt még át. Nem hiszem, hogy a BO2 olyan jó, az MW3-ban meg ki tudja még, hogy mennyi van. Tudod az elv ...........Busman: tudom nem engem kérdeztél, de szerintem a hsz-emből kiderül... De csak ha úgy lesz, hogy BÖF !
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Lackót kérdem: belefér a baráti kör leírásába a Böf a két Cod mellé?
-
SipiBcs
őstag
Szabin vagyok a héten... ha valakinek ingerenciája támadna...... tessék nyugodtan rám kiabálni BL-on!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Winne
nagyúr
Mennyit kell zülleni ehhez?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Pickle Rick
senior tag
Ha valakit esetleg érdekel Tomcat biciklitolvajok elleni harca. Jobb oldalt az eddig megjelent 8 videó.
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #11731 üzenetére
Dehogy akarlak meggyőzni. Írtam is A tank javítás csak egy része a dolognak csak egy példának hoztam fel, hogy nem csak a stat a lényeg. Magyarul lehet 2:25-ös a statom és ettől lehetek a csapat legjobbja, mert többet tettem a csapatért, mintha lelőttem volna 65 ellent. Ettől függetlenül ugyanúgy benne vagyok a harcban és lelövöm az ellenséget is. Mondjuk Tupának sztem feküdne a stingeres dolog, mert van mit irtani a levegőben. Na, de tényleg nem agitálok, mindenki azzal játszik, ami tetszik neki.
Mappa
Szarul, de büszkén!
Főleg, ha az ellenséges harckocsiban egy mappaplfan ül azt szétlő...
Hát nem voltam és nem is akarok háborúban lenni, de ilyennek tudom elképzelni
A gond, hogy annyi lehetőség van és még sokat nem tudok, de ma is tanultam 1-2 dolgot.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Rusher
őstag
válasz LackoMester #11731 üzenetére
Miért egy fps arról szól, hogy behívsz 20 helikoptert meg 5 bombázót meg ágyúkat és helyetted lőnek...? Na ugye....
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #11696 üzenetére
Tudod Lackó az úgy van, hogy itt nyerhess csapatban kell gondolkodni, tehát ha pl. én egy mg-vel a harckocsiban ülök és a másik csapattárs a löveget meg a harckocsit kezeli és kap egy találatot, akkor szépen kiszállok és javítom, és ha lelőnek, akkor így jártam, de legalább megmentettem egy tankot vagy egy bázist. És igen ez a játék tényleg nem arról szól, hogy futkosok, mint egy ramboman azt lövöldözök mindenre. Ezt kb. levágtam már, de mivel évekig sd-ztem klán szinten, el tudom vonatkoztatni azt, hogy a statom leszarom, mert hiába vagyok első a fraglistán, ha a csapat mégis kikap. Természetesen megértem azt akinek ez nem jön be elsőre én se értettem sok mindent, próbáltam codos fejjel játszani, de itt tényleg nem sokat ér, max. tdm-ben. Ja és egy nagyon fontos dolog, nincs még sok órám, de csalóval nem találkoztam.
Egyébként meg csak egy gombnyomás és olyan szervereket keresel, ahol nincs jármű csak harc. Itt legalább szabadon választhatsz a mapok közt. Meg olyan pingű szerverre mész fel, ahol 20-as pinged van. Szerveroldal az totál olyan, mint volt az igazi cod.
Na, de nem meggyőzni akarok én senkit. Csak leírom, hogy amennyire ellene voltam olyannyira bejött a játék. És én bevallom, ha valamiben tévedtem és én ebben tévedtem.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Raidon
őstag
Kapjatok be... A regit eladom az ujhoz meg csak hozzateszek
A cigit meg leteszem szal a cigi arat legalabb "viszonylag" hasznos dologra koltom xD
De mielott meg azt mondjatok hogy ezt mar hallottatok akkor azt mondom hogy 1000 ft ott fog megrohadni a cigi xD[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #11687 üzenetére
A héten nem hiszem hogy leszek. Nyomjad a BöF-öt hátha ráérzel.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Raidon
őstag
Intel Core i5 2500K rol esetleg vki velemenyt?
Eldontottem lecserelem majd jovo honapban a Phenom II x4 955 BE es valtok intelre
A lenyeg hogy a mostani procimnal erosebb legyen...Valaki tud vmit ajanlani?
Ehhez esetleg egy jobb deszkat ami olcso de jo chipkeszletes verzsonKoszi
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
busman
veterán
Nah,összeállt,a cucc,este leszek..
-
S4ND3R
tag
válasz v-paci #11709 üzenetére
5 perc terhelés
Full néma a gép, játék alatt is, az előzőt meg a konyhába is hallottam!!De ha megnézed még lejebb lehet venni a feszt, mert auton van, még ki kell kisérleteznem, menniyt bír el, undervoltolva, akkor még jobb lesz a hőfok is!!
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Svájcinéger #11706 üzenetére
Kérdezz, szerintem meg tudjuk mondani a választ.
S4ND3R
Sz@r win nyóc[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
S4ND3R
tag
válasz Svájcinéger #11706 üzenetére
Petyu? Az mi?
-
Svájcinéger
őstag
válasz S4ND3R #11700 üzenetére
Grat ! Van ám petyu !
BF: amúgy tényleg lövésem sincs a játékról, lehet utána kéne olvasgatnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest