Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Igen az a pánik nagyon különös volt, borzasztó volt először...
Alig volt időm rágondolkozni, hogy mit tegyek néhány másodpercen belül, legegyszerűbb a vészgomb megnyomása volt, de az öreg M63 nem bírja az ekkora vészfék erőtől, hogy máris lerobbant vagyis nem gurul többé.
Nagyon érdekes dolgok vannak benne, pl. sorompó előtt éppen vesztegel a harci lánctalpas tank jármű, ilyenkor 120 km/h sebességgel száguldoztam és az egész olyan szempillantás volt, hogy micsoda, mi volt ez az izé...
Hát igen, a fékút az nagyon hosszú...
Például 300km/h (inkább 290 km/h) -ról nullára lefékezni kb. 3-5 km fékúton belül képtelenség. De éjszakán ilyen gyorsan vonatozni az is veszélyes, teljesen beszükül a látótér. 
-
lóvasutas
csendes tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Szia. Találkoztam már én is ilyen vonaton átsétáló "David Copperfieldel"
Tehén is akadt már az utamba.
Sztem nem rossz,valósagos dolgok ezek.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Alig volt időm rágondolkozni, hogy mit tegyek néhány másodpercen belül, legegyszerűbb a vészgomb megnyomása volt, de az öreg M63 nem bírja az ekkora vészfék erőtől, hogy máris lerobbant vagyis nem gurul többé.
Nagyon érdekes dolgok vannak benne, pl. sorompó előtt éppen vesztegel a harci lánctalpas tank jármű, ilyenkor 120 km/h sebességgel száguldoztam és az egész olyan szempillantás volt, hogy micsoda, mi volt ez az izé...
Hát igen, a fékút az nagyon hosszú...
Például 300km/h (inkább 290 km/h) -ról nullára lefékezni kb. 3-5 km fékúton belül képtelenség. De éjszakán ilyen gyorsan vonatozni az is veszélyes, teljesen beszükül a látótér.