Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
válasz
fittipaldi19
üzenetére
Nem egészen értem. Conbuildernek nincs sok köze az service fájlokhoz, csak az abban szereplő consistokat tudod vele módosítani, de .srv-t "eltüntetni" legjobb tudomásom szerint nem lehet. Az is furcsa, hogy felfedező módban indítod és .srv-t keres. Csak ott kell .srv ahol van traffic vagyis AI forgalom. Az pedig felfedező módban nincs.
Próbálj meg a virtual store mappában utána nézni a hiányzó .srv-nek, ha activityt módosítasz esetleg oda menti. C:\users\x\app data\local\virtual store\program files\microsoft games\train simulator\routes\y\services (ahol az x ott a windows felhasználó, ahol az y ott a pálya neve amelyik az .srv-t hiányolja) Ez az elérési út abban az esetben, ha windows vista alatt van és az eredeti beállítások szerint telepítetted az msts-t. Ha nem találod (más operációs rendszer alatt nem tudom), egyszerűen rákeresel a hiányzó fájl nevére az adott meghajtón. Természetesen mielőtt nekilátsz, Trainstore-ban bonts ki mindent!Azért nem reagáltam először, mert egyáltalán nem vagyok biztos a kérdésedben sem meg abban sem amit leírtam így felelősséget nem vállalok! (ilyen activity manager meg inicializálásra utaló hibákkal még nem is találkoztam) Ha valami nem pontos akkor elnézést, valaki javítson ki, de mivel másik választ nem kaptál rá, így próbáljunk meg ebből kiindulni(:
Új hozzászólás Aktív témák

- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest