Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
Sziasztok! Na hála istennek sikerült az Alföldet felrakni rendesen ,és még müxik is hibaüzi nélkül,pedig megint mire rájöttem mi a kínja.....megőszűltem.Nem volt fenn rendesen a 5.3.1-es frissítés,meg a "gorilla"mozdonyok sem jó helyen voltak a metropollal együtt,ezért nyügösködött állandóan 40-hibával indult,de ennek már vége szerencsére!Megy minden mint a szél....Szóval egy jótanács kezdőknek:Mindíg nézzétek meg hogy mit hová telepitettek,vagy csomagoltok ki,mert egyetlen rossz elérési ut is hibaüzenetek százaival fog idegelni benneteket,és végül már jól belekavarodtok mindenbe,végül csak a reinstall ment meg az idegbajtól....szóval figyeljetek,és olvassátok a szakértők észrevételeit,tanácsait- Nekem is így sikerült,-hála Yadronak,és lelkes csapatának! Köszönöm mindenkinek! Peace!
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Gen.4 es riser kábel 25cm
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest