Hirdetés
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
istvan331 #756 üzenetére
Köszönöm szépen!
A tegnap este az objektum rejtelmei c. kis 60 oldalas szösszenett felett időztem..Egyből kedvet is kaptam egy egyszerű kis tolatási feladat összeállításához. Mondanom sem kell, hogy már az elején problémába ütköztem. Az activity editor "action event" (vagy a magyarra fordított változatban "körülményre aktivizálódó hatás") ablakban nem választható más, csak a "stop at final station" [link]. Ez az alapértelmezett "hatás" mely az act végén lép működésbe. Hiába nyomok a "new" gombra, ugyanilyen ablakot ad be, amin nem tudok változtatni. Pedig ugye itt kellene megadni, hogy milyen kocsit kapcsoljon fel/le és honnan..
Ööö.. nem tudom mennyire volt érthető, de ha van ötleted (vagy bárki másnak), szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest