Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehh most tudtam meg hogy az achthu már hiányos...
"Az ActHU csomagok mint tudjátok különböző modellezők, átfestők munkáit tartalmazzák. Természetesen az ő engedélyükkel és beleegyezésükkel. A kialakult helyzet miatt át kell alakítani a csomagok tartalmát. Leggyorsabb az volt ha most leveszem őket. Egyelőre nem tudok többet mondani a jövőről, mert át kell nézni hogy mi az ami maradhat és a kieső járművek pótlásáról is gondoskodni kell. Ezek értékelése után jöhet az átalakítás. Szóval egyelőre ez a helyzet. Jelzem ha lesz változás. További információk a fórumban.
Jadro - 2009. október 27 21:09 · "Akkor felejtsünk el gyorsan az Alföld 5-et gyorsan!
Szűz MSTS-t telepítettem és a leírás szerint végigtelepítgettem és még mindig hibaüzit dobott, majd később elolvastam és rájöttem hogy miért... Szopás!
Valaki légyszi korábbi acthu csomagot dobjanak fel valahová, így nem tudok használni az alföld 5-öt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szűz MSTS-t telepítettem és a leírás szerint végigtelepítgettem és még mindig hibaüzit dobott, majd később elolvastam és rájöttem hogy miért... Szopás!
Valaki légyszi korábbi acthu csomagot dobjanak fel valahová, így nem tudok használni az alföld 5-öt.