Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehh most tudtam meg hogy az achthu már hiányos...
"Az ActHU csomagok mint tudjátok különböző modellezők, átfestők munkáit tartalmazzák. Természetesen az ő engedélyükkel és beleegyezésükkel. A kialakult helyzet miatt át kell alakítani a csomagok tartalmát. Leggyorsabb az volt ha most leveszem őket. Egyelőre nem tudok többet mondani a jövőről, mert át kell nézni hogy mi az ami maradhat és a kieső járművek pótlásáról is gondoskodni kell. Ezek értékelése után jöhet az átalakítás. Szóval egyelőre ez a helyzet. Jelzem ha lesz változás. További információk a fórumban.
Jadro - 2009. október 27 21:09 · "Akkor felejtsünk el gyorsan az Alföld 5-et gyorsan!
Szűz MSTS-t telepítettem és a leírás szerint végigtelepítgettem és még mindig hibaüzit dobott, majd később elolvastam és rájöttem hogy miért... Szopás!
Valaki légyszi korábbi acthu csomagot dobjanak fel valahová, így nem tudok használni az alföld 5-öt. 
Új hozzászólás Aktív témák

- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 GAMING OC 3X WHITE Eladó!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szűz MSTS-t telepítettem és a leírás szerint végigtelepítgettem és még mindig hibaüzit dobott, majd később elolvastam és rájöttem hogy miért... Szopás!
Valaki légyszi korábbi acthu csomagot dobjanak fel valahová, így nem tudok használni az alföld 5-öt.