Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
A Wind-et a még be sem mutatott (bár szerintem úgy kb. egy hetet kell még rá várni) eee 901-el fair összehasonlítani, ezt most meg is teszem:
eee 901:
kompaktabb, könnyebb
multi-touch érintőpad
SSD gyorsabb és (esetlegesen) strapabíróbb
finomodott design és építés
márkanévWind:
10 colos kijelző (talán a fényereje is jobb kicsit)
szellősebb billentyűzet
tárhely mérete
árés szerintem legtöbb embernek az utolsó szempont ami igazán fontos, szóval én tudom melyiket választanám. Kivéve ha kiderülne hogy az ASUS mondjuk sokkal többet bír akksiról, de ez nem túl mert valószínű hardverileg szinte ugyanaz lesz. És ugye az MSI már lassan elérhető lesz, ASUS-ból még a 'régi' 900-ast se nagyon látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Warzone
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest