Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
Hát igazából nekem egy szem fekete cuccom van és az a DVD íróm, amint virít egy régi Pentium 2-esekre készített Albacomp házban
Sosem adtam igazán a külcsínre egy számítógépnél
De akkor úgy mondom, hogy a piros is szép, nem sárgul be mint a fehér. Na de melyik férfinak kéne egy piros (vagy pink) notebook?
Na szóval az elpasszolás csak akkor időszerű, ha új gépet akarsz venni. Akkor meg, ha megéri, ha nem, jobb ha eladod akár 15-ért, mert annyival előrébb vagy, hogy vegyél egy újat. Mondjuk célszerű úgy időzíteni az eladás/vásárlást, hogy azért ne legyen ilyen alacsony a használt ára
Én sem tudnék most jó áron eladni egy 333 MHz celeront, amit anno 20-ért árultak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen routert?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sosem adtam igazán a külcsínre egy számítógépnél
Én sem tudnék most jó áron eladni egy 333 MHz celeront, amit anno 20-ért árultak