Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Rövid élménybeszámoló: már egy hete megvan a Windem, teljesen meg vagyok elégedve vele! Igazából nem nagyon találok olyan hibát, amibe nagyon bele lehetne kötni. Persze vannak apróságok, de semmi sem lehet tökéletes, és egyik sem olyan, amtől rosszul aludnék. +1 giga ramot tettem bele, és megpróbálkoztam a Vistával. Tökéletesen megy Aeroval!!! Semmi lassulás vagy akadozás, gyorsan nyitja a progikat, és a boot idő sem vészes. Egyedül akkor van gáz az Aero miatt, ha akkuról megy a gép, ilynekor már lassul, mivel lejjebb veszi a procit. Én 40%ra állítottam az energiasémában. De ezt a Vista Battery Saver progival egyszerűen meg lehet oldani. Ez kikapcsolja az Aerot automatikusan, ha akkuról megy a gép.
Szóval akinek tetszik a Vista, bátran próbálkozzon vele még ezen a kis gépen is!!
Ha bármi kérdésetek van driverrel vagy bármivel kapcsolatban, bátran keressetek! Nekem is belekerült egy kis időmbe, mire mindent működésre bírtam a vista alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Acer Swift 3 - Ryzen 5 5500U, 16 GB DDR4, 512 GB
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest