Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szempo
csendes tag
Üdv mindenki!
Na bótoltam 1 fehéret!!!
Első tapasztalatok !!!!!nagyon egyben van!!!! viszont ha a masina nem egyenes felületen van hanem mondjuk ágyon hajlamos kicsit hátrabillenni (nagggyon picit)ez azért jó mert kicsit szellőzik alulról, viszont azért nem mert a venti ha beindul kicsit hangos.Ha visszakerül egyenes felületre elhallgat(bár ez lehet, hogy csak az enyémnél van így
).Az aksi 2200 mah szerintem keves a PDA-mban is ekkor van
de ezzel is bír olyan 2-2:30 -et ha wifizünk minusz 30-45 perc.Továbbá win home -al kaptam tettem rá ubuntut xpprofsp3 -at ... megyenn, viszont a wifi 30-45 percenként lekapcslódott és utánna nem volt hajlandó kapcsolódni (xpprof-alatt), leszedtem hozzá a frissített drivereket mindenhez mert frissebbek vannak fent msi oldalán mint amit adnak hozzá mostmár megyen.
Kicsit meghajtottam feltettem 1 virtualbox -ot és telepítettem 1 xp-t és 1 ubit az éppen futó oprendszerem alá gond nélkül vitte mind "3-at" gyszerre ha még 1 ubit akartam indítani akkor vadúl fűteni kezdett és belassúl mint "ATOM". A játékok is szépen mennek vele van ITT egy link ahol írják mi hogyanén is hozzá tettem amit kipróbáltam.
Elsőre ennyi még fentebb olvastam valaki kér PCMARK05 tesztet mindjárt lefuttatom és beírom!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).Az aksi 2200 mah szerintem keves a PDA-mban is ekkor van
de ezzel is bír olyan 2-2:30 -et ha wifizünk minusz 30-45 perc.Továbbá win home -al kaptam tettem rá ubuntut xpprofsp3 -at ... megyenn, viszont a wifi 30-45 percenként lekapcslódott és utánna nem volt hajlandó kapcsolódni (xpprof-alatt), leszedtem hozzá a frissített drivereket mindenhez mert frissebbek vannak fent msi oldalán mint amit adnak hozzá mostmár megyen.