Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
limonade
csendes tag
Különbséget nem vettem észre azonkívűl,h a 81ben 6 cellás akksik vannak míg a 71-esben 9 cellásak. Mennyit érne az,h 9 cellás akksim van a 6 helyett? 40k különbség van. Sztem egyértelmen a 81es éri meg, de azért segítsetek
Iponon jó árak vannak,de a van vkinek garanciás élménye is ott?
[ Szerkesztve ]
-
limonade
csendes tag
válasz chriskross #7177 üzenetére
Csak a bolttal vagyok gondban. Nem is hallottam még ilyenről. Vagy próbáljam meg helyi boltban rendelni amit ismerek?
-
limonade
csendes tag
válasz chriskross #7179 üzenetére
Hát nekem PCLanddel pont jó tapasztalatok vannak. Ott vettem régen az asztalihoz a dolgokat. Igaz volt már 3 éve az is
De akkor böngészem ph-t vélemények után. Köszi
-
limonade
csendes tag
Hát az jó, h van firewire. Isteni áron dobálják ezeket a notebookokat
Csak vegyenek fel és rendelem is azonnal
pokol ura hol rendelted?
[ Szerkesztve ]
-
limonade
csendes tag
Hol érdemes ilyen notebooktáskát keresni?Ilyen hátizsákosat szeretnék.Boltokban vagy esetleg ph-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest