Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3mo
csendes tag
valaki tud olyan üzletet valahol , ahol notira lehet venni skin fóliát? thx
web cimnek is nadon örülnék ! -
D3mo
csendes tag
Beszartok spyduck gépe::::::::
Ha rákattintasz az adatlapomra láthatod:
Fujitsu-Siemens Amilo V3505 "centrino duo T2050 1,6ghz, 1x512ddr2 533mhz, intel 945gm", IBM-Lenovo 3000 N200,15"4 VV, DualCore T2330 1,6Ghz, 2x1024DDR2 667Mhz, IntelX3100, Dell Iinspiron 6400 "dual core T2080 1,73ghz, 2x512 ddr2 533mhz, GMA950"azért se szidj mert van Fusim 2 éves, ő volt az első és a net miatt vettük.
ezekn kívül volt:
HP Pavilion Dv6000-em
HP Compaq 6820s
Compaq ev n810c
Fujitsu siemens amilo 1650gAzon kívül jó párat már meg is csináltam (szoftveresen) meg kaptam kölcsön tesztelésre.
és ő fikázik minket wehhhhhhhh
spyduck amúgy nekem is volt amilo pro v3505öm nem volt nagy gép , nem volt jó gép mégsem fikáztam soha !!!! te se tedd másokéval !!
-
D3mo
csendes tag
spyduck ismételt elmés megmozdulása : mod: Menjél vissza az MSI topikba és játszál zörgő ventillátorokkal meg nyomogasd a burkolatot és halgassd, h ropog. esetleg egy zenekart is csinálhat
sz Itt mondj ilyeneket Lenovo fun!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
D3mo
csendes tag
spyduck ismételt elmés hozzászólása: Öcsikém. A HP Compaq meg a HP Pavilion nem ugyan az. Volt nekem is azért nem ajánlom senkinek, 3 nap után alaplaphibás lett és kicseréltettem egy HP Compaq 6820s-re ami ugyan csak nem nagy minőség.
utánna : Ha megnyugtat annó az én netkártyám is leállt egy csomószor.na most akkor mi is van? hisz ő ért hozzá vagy nem? és az ő gépe nem hibásodik meg vagy mégis? de MSI-s barátaim mi ehhez tudjátok megmondta hogy nem értünk :d
-
D3mo
csendes tag
remélem mindenki emléxik hogy spyduck mekkora arcal dicsekedett hogy neki minőségi notija van és mi nem értünk hozzá de ő segit nekünk! hát ha érdekel valakit ez a tehetséges szakember és az ő hibátlan notija olvassa el a hp topikos hozzászólását amiben ecseteli hogy a hibátlan és nagy hozzáértéssel kiválasztott notija mégsem olyan tökéletes!!!! ennyit spyduckról és az ő nagy arcáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
D3mo
csendes tag
szerintem még mindig önfejű vagy és még mindig a saját márkádat fannolod! senki sem kiváncsi hogy hogyan szopod fényesre a notid kijelzőjét igy hát viszlát,és további kellemes kékhalálokat kivanok neked és minden kedves dell és lenovo használónak!!! U.I: köszönnyük a sok hasznos hozzászólásod de túléljük ha nem jössz vissza!
-
D3mo
csendes tag
valaki tudna ajánlani tvtunert a notiba hogy a munkahelyen is lehessen legalább 1 vagy 2 adót nézni? lehetőleg olyat aminek saját antennája van! THX
-
D3mo
csendes tag
Köszönöm! Neked is !
-
D3mo
csendes tag
na szaladj és nyald fényesre a tied , de én meg vagyok elégedve az enyémmel! apuci anyuci vette a notijaidat vagy te dolgoztál meg érte? tudod nem mind1 ! A trabant is jó autó ha te dolgozol érte kicsit ütött kicsit kopott de a tied!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
D3mo
csendes tag
Jahh és milyen géped van? Lenne 1 tippem
! -
D3mo
csendes tag
Igazad van én csak olyat láttam , hogy a Dell XPS - ben alapból valahogy hiányzott a proci cooler
Majd a te kedvedért megkeresem a screenshotot ami kering valahol és akkor visszatérünk! -
D3mo
csendes tag
spyduck akkor amugy megmondanád átlagosan mennyit kell várni 1servizre egy Acer notebooknál és hogy mennyibe kerül 1 Dell notebook és annak tudásában megfelelő másik MSI vagy Lenovo? ha igy már érthetőbb!!
-
D3mo
csendes tag
tudod mit? igazad van! mindenben! vissza vonom amiket eddig irtam és bocsánatot kérek az eddigi nem hozzáértő , alaptalan és lehet helyenként hibás és valótlan hozzászólásaimért.
-
D3mo
csendes tag
Ez mondjuk ugyan olyan hogy Ford vagy GMC ? GMC---- General Motor Corporation = Ford
Az USAban az opel sem opel Szállodában dolgozom és rengeteg USA-ból érkező vendégünk van ---- úúúúúúúúúú BMW mondom testvér minden 3. autó BMW bevannak sz*rva mert az ott nagy név itt meg tömeg cucc! érted!
-
D3mo
csendes tag
Amúgy csak nézőpont kérdése hogy hol mi a nagyobb név!!!!
Mondjuk az USAban mondogathatnád hogy Asus , Acer kiröhögnének de európában pl Panasonic , Sony nagyon kevés van . -
D3mo
csendes tag
Amúgy csak annyi hogy ha nincs szükséged a notidra kb úgy 2-3 hónapig akkor ajánlom az Asus-t ,vagy az Acer-t , és ha jó drágán akarsz venni alacsony tudású , de nagy nevű gépet akkkor a te sikeres választásod a Dell lenne
uff SZÓLTAM
-
D3mo
csendes tag
Nagyon örülök hogy ennyire műveltek vagytok az Asus , Dell , Lenovo és egyéb notebookokban , de ha minden igaz ez az MSI fórum! Vagy nem? Sorry !
-
D3mo
csendes tag
másnak is zúg néha a procihűtő(kerreg,berreg)de utánna abbahaggya?
-
D3mo
csendes tag
xp vagy vista van a gépeden? mert a vistas catalyst külön van az ati oldalán és simán felment nekem! mármint a new betasra gondolok[link]
-
D3mo
csendes tag
melyik game nem futott rendesen?
-
D3mo
csendes tag
Azt gondolom hogy ráfér de lényeges hogy hol vannak a coolerek és a gép szellőzői vagy az t*min1?
-
D3mo
csendes tag
vagy van valami ami konkrétan az msi gamerekhez készült.
-
D3mo
csendes tag
Chaval nem rossz de igen a régebbi kérdésre válaszolt,de te ezt ugy is tudod hisz okos gyerek vagy te
köcönöm a választ de azt még mindig nem tom hogy mind1 milyen hűtőpadot veszek,vagy nem mind1. gondolom megkell nézni hogy legalább ott legyenek a ventik ahol a beszivlyukak vannak a laposon.
-
D3mo
csendes tag
Ahm jut is eszembe valaki tud ajánlani jó notebook hűtőpadot?
-
D3mo
csendes tag
Ha a Fujitsu-Siemens , Dell és Asus notik tetszenek miért az MSI fórumon érdeklődsz?Már nem kötöszködni akarok csak érdeklődök.Amúgy 2évig nyúztam egy Fujitsut és csak annyit tudok mondani hogy első notinak jó de nem vennék még 1szer.Aki 1szer belekóstol mondjuk egy MSi gamerbe annak megváltozik a véleménye rengeteg mindenben.De ez csak 1 vélemény. A dell amennyivel drágább annyival nem jobb csak a nevét fizeted meg.Az Asus gépekkel ha garis problémád lenne ne nagyon számits rá hogy megjavitják kb 1-1.5 hónapig.A Lenovo olcsó de gagyi anyagokból . Marad az MSI de én elfogult vagyok.
-
D3mo
csendes tag
és lehet olyat kérni a serviztől hogy ráfizetek stb a hibás coolerre de ha már tesznek fel new akkor erősebbet tegyenek? vagy valami nem tom érthető vagyok e
-
D3mo
csendes tag
Tud valaki valamit a seria hibás coolerekről a gx600 és gx610 es szériában? coolert tudnak cserélni a procin vagy csak komplett alaplapcsere a megoldás?
-
D3mo
csendes tag
90-130 fps normal beállitasokkal élsimitás nélkül de nagyon pályafüggő , de általában 90 fps
-
D3mo
csendes tag
de hűteni rendesen hűt csak 1 idejig rezeg. alapon 45-55 fok játék közben ill terhelés alatt 60-70 az jó vagy nem? A táskára visszatérve: nekem nagyon bejönnek az aluminium tasik nagyon komolyak is vannak már![link]
-
D3mo
csendes tag
ez a venti zúgás nállam is megvan pedig csak 1 hetes a gépem de kb 1 perc után magától abba haggya. mitől lehet? csak startnál jön elő hmm a táska jó , de csak hogy adják hozzá , amúgy nem nagyon ér szerintem 15.000-ft de ez csak az én véleményem.
-
D3mo
csendes tag
Az egér profi és kényelmes , a táska nem gagyi párnázott gerinctámasz , rekeszelt belső . kényelmes és a szélleknél párnázva van hogy a gép ne sérüljön benne amikor lerakod stb... amúgy baromi drága ha meg kell venni!
na mind1 szerintem jó de a gépet vettem és csak örülök az ingyen cucnak pláne hogy jók is! -
D3mo
csendes tag
nem csak kivancsi voltam mert ha csak siman retartolok akkor nincs semmi gondja de ha megmozgatom és gondolom elmozdul vagy valami akkor kezdi érted?! nem sergőzök vele
még csak 1 hetes!ezért visszaküldjem gariba?
-
D3mo
csendes tag
Hello! mi van olyankor , ha a noti coolere induláskor rezeg 1pici kocogtatás után viszont abbahaggya és nincs vele semmi gond ! leálitom ujra inditom semmi gond vele . de ha pl összecsukom felemelem megforgatom leteszem restart akkor megint kezdi. belelog valami vezeték, nincs rendesen rögzitve? help please
-
D3mo
csendes tag
Imibácsi nem kell ám mindent komolyan venni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Légy gyerek
és remélj!!!!!!!!!!!!!
-
D3mo
csendes tag
Nállad mit indit a P1? gyárilag a kamerát kellene de pl nállam a keresést inditja !
-
D3mo
csendes tag
MSI GX610PX : [link]
-
D3mo
csendes tag
válasz
Balázs1986 #7240 üzenetére
Köcönöm hasznos thx Ja és mi az optimális c ?
-
D3mo
csendes tag
értem thx ! valaki ajánlana olyan progit amivel a hőmérsékletet lehet ellenőrizni? mivel tuningoltál? atit is lehet? mivel?
-
D3mo
csendes tag
nem ir ki semmi hibaüzenetet csak egyszerüen leáll
-
D3mo
csendes tag
amugy furi mert amikor a 3dmark03 at futtattam xp volt a gépen és akkor nem tudtam futtatni a 3dmark06ot most vista van a gépen simán fut a 3dmark06 de most meg nem tom futtatni a 3dmark03at
-
D3mo
csendes tag
az asztalimon a 3DMark03 21000 pontot kap de ez noti nem asztali
-
D3mo
csendes tag
Te ezeket milyen gépen kaptad?
-
D3mo
csendes tag
valaki kérdezte hogy milyen a GX610PX-059: Jó , bár a proci kicsit gyengusz de elégséges . Cod4 1024*768 élsimitás nélkül normál beállitásokkal 60-90 FPS! Silent Hunter 4 1280*800 High beálitásokkal hibátlan. tehát játszani király de mint mondtam prociban elbirna egy intelt de nem gáz!
-
D3mo
csendes tag
valaki tudna nekem ajánlani egy free hőfok figyelő , kijelző progit vista alá? thx
-
D3mo
csendes tag
Jahh és a 3dmarkban az az eredmény az jó?
és tudnátok ajánlani vista alá valami hőmérséklet jelző progit?
thx -
D3mo
csendes tag
DE MIÉRT? HELP PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![link]
-
D3mo
csendes tag
Bár nem nagyon értek hozzá és nem tom jó-e!
-
D3mo
csendes tag
MSI GX610PX-059 3DMArk06 eredmény [link]
csak mert hogy valaki kérte!!!
-
D3mo
csendes tag
van valakinek tippje hogy a 3dmark03 ot miért futtatja le a gépem és ad rá 9400pontot a 3dmark06ot meg elinditja de a felénél leáll!?!?
-
D3mo
csendes tag
THX! hasznos bár a VGA val még mindig nem okés minden és nem is lehet leszedni hozzá ott drivert mert minden van csak ez a nyavajás hd2600 driver nincs :S
-
D3mo
csendes tag
MSI GX610PX-hez kaptam ! valaki tudja mi lehet az a : SnowflakeEmulation???
mert sárga felkiáltó jelle jelenik meg az eszközkezelőben drivert meg nem lelek hozzá! -
D3mo
csendes tag
Azért furcsa mert most vettem nincs 3 napja a notimat és olvasom hogy sokan panaszkodnak hogy csak vistás driverjeik vanak nekem alapból mind az xp-s mind a vistas driverek fent vannak a gyári lemezen . de lehet csak mázlista vagyok!
-
D3mo
csendes tag
Pár napig nyúzom a kicsikét , utánna véleményezem!
-
D3mo
csendes tag
-
D3mo
csendes tag
Ha egy hozzáértő mondana egy véleményt erről az eredményről azt nagyon megköszönném , ill ha tanácsokat adnátok mert nem vagyok járatos ebben a noti témában . a notim egy MSI GX610PX-059 mire figyeljek mit telepitsek mi ajánlott stb....
köcönöm!
-
D3mo
csendes tag
értem köcönöm
-
D3mo
csendes tag
csak azért kérdeztem mert ha játszok a tenet stb akkor ne essen mindig vissza az fps és ha nem gammolok akkor visszaállitom
érted? csak néha kellene -
D3mo
csendes tag
Üdv!
A mai nap boldog tulajdonosa lettem egy msi notebook-nak!
Olyan kérdésem lenne hogy mit tegyek hogy ne lasstsa le a procit automatice ? mert 2gről 800 mhzre lelassitja folyamatosan! mar néztem a biost de nem lelem semmi módját :S kösz a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest