Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
hát, ha neked az jó, hogy mindig 100%-on pörög a proci (melegszik és fogyaszt rendesen), és nem csak akkor, amikor ténylegesen szükség van rá, akkor oprendszer alól;
xp - vezérlőpult -> teljesítmény és karbantartás -> energiagazdálkodási lehetőségek -> energiagazdálkodási sémák -> mindig bekapcsolva (ekkor tápról és akksiról sem veszi le az órajelet), illetve otthoni/irodai asztali (ekor tápról nem, de akksiról leveszi az órajelet)
vista - vezérlőpult -> rendszer és karbantartás -> energiagazdálkodási lehetőségek -> (használt) séma beállításainak módosítása -> speciális energiaellátási beállítások módosítása -> processzor energiagazdálkodása -> minimális processorteljesítmény: 100% és maximális processorteljesítmény: 100% (igény szerint hálózatnál és akár telepnél is)
bios - manual - bios setup -> advanced menu -> powernow
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
értem én, de ha egy olyan alkalmazás fut (legyen az komolyabb játék, ütősebb program...stb), ami terheli a procit, akkor elvileg nem veszi vissza a rendszer a proci órajelét takarékos módban sem, csak miután megszűnt a nagyobb igénybevétel...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Imibácsi
aktív tag
Állat egy teljesítmény Nekem Radeon X1600Pro 512Mb videókarim csak 4000 pontot tud a 3dmarkban
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
Balázs1986
addikt
Nem jutott eszembe időben, így már csak külön hsz-ben tudom adni a linket, bocs a duplázásért...
Nekem bevált, volt egy ismeretlen ACPI driverem, de ez után eltűnt. Hátha neked is bejön ;)
(Explorerrel indítsd, Firefox-szal nekem nem működött, de írja is hogy ex kell hozzá meg activeX )[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
ha 5percen belül jut eszedbe valami akkor (mod) gombot használj, mert a modik nem szeretik a floddot..
pár eredményem a GX700PX200-al (gyenge a proci )
xpsp2-msi-nvdriver, default,
xpsp2-hackelt nv-driver, default,
xpsp2-hackeld nv-driver, tuningal[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balázs1986
addikt
Notebook Hardware Control
Hőmérséklet figyelés, akkumulátor töltöttség figyelés, energiagazdálkodási beállítások, ilyesmi...jó kis program, memóriából (nálam) csak 4-5Mb-ot eszik háttérben futáskor[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
A c a hőmérsékletet jelenti most? Ha igen, akkor az optimális egy nagyon jó kérdés, sokan sokfélét írtak már itt, ahogy olvastam
Főleg laptopnál, ahol kicsi a hűtési felület, meg a légmozgás se valami nagy, nem lehet szvsz igazán megmondani, mi az ami igazán jónak minősül, ez erősen processzortípus- és házkialakítás függő, meg a ventik minősége ugye... Sőt, olyan dolgoktól is függ, mint pl. hogy sima íróasztalon van, vagy mondjuk az ágyadon, ahol egyrészt a szöszt is beszedi, másrészt jobban besüllyed és nem mozog úgy a levegő (kipróbáltam, vicces, de mikor íróasztalon 55°C volt, utána ágyon <2min 70°C lett )
Erős processzorhasználat közben 80°C fölött, anélkül 60-65°C fölött kezdj aggódni szerintem.
Winyó hőmérséklet pedig hát...az ex700-ban itt még nem volt 45 fölött.[ Szerkesztve ]
-
Imibácsi
aktív tag
Dehogy veszek mindent komolyan. Csak tetszett a kiírás, mivel még nem találkoztam vele
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.
-
Imibácsi
aktív tag
Hát vagy van némi öngerjedésve a ventinek, vagy csak meg kellene húzni a csavarokat. Mellesleg gyakran hajtod végre az összecsukod felemeled megforgatod leteszed restart műveletet?
-
Imibácsi
aktív tag
Nem érdemes. Végülis nem melegszik jobban, meg szerintem nem is lehet annyira zavaró, ha elmúlik. Egy kis sercegés miatt akarsz 2 hétig nélkülözni? Mellesleg nekem a DVD zúgott mint az állat. A vicces csak az volt, hogy ezt mindig csak egy bizonyos DVD olvasásakor csinálta
-
Coolmat
őstag
Köszi szépen, közben rákérdeztem jópár dologra az Iponosoknál, ők pedig küldtek egy excel filet, amiben fel vannak a sorolva az MSI notik pontos specifikációval (azt írták, ez a disztribútortól származik). Azért egy-két érdekességet ebben is felfedeztem:
GX600PX-214HU: nem írnak S-video kimenetet rá, a támogatott Wifi szabványra ABG-t írnak, valamint 3*USB port van ezen is feltüntetve, minden más stimmel.
GX610X-059HU: a Wifi szabványra AGN-t ír (ezekszerint felcserélték volna a két típusnál ezt?), továbbá egy I (mint igen) virít a táska/egér opciónál. Tényleg kaptál hozzá táskát/egeret? -
Imibácsi
aktív tag
Állítólag nem valami minőségi egyik sem. Tudnál linkelni képet róluk?
Amúgy valaki tudna szolgálni infóval az MSI PR210X-070HU notiról?
[ Szerkesztve ]
-
sdombi
tag
-
helkis
veterán
nálam egy ilyen van a gép alatt: CM W2 black
igazából még nem sokszor volt bekapcsolva, a kialakítás miatt kellően tud levegőt szívni a noti maga alatt. ha túlhajtva használnám full-terhelés alatt, akkor valszeg mennének a ventik is.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Blastah
csendes tag
Írtam XD Pl: Bioshock. De igazábol jobban agaszt, hogy akárhogy keresgélek fórumokon erről a kékhalálrol, egyre jobban félek, hogy a RAM vagy túlmelegedés okozza...Újratettem a Vista-t egyszer már megint bejátszotta, mikor befagyott a RICOH CARD READER driver telepítése. Az összes driverem az MSI oldalrol van most, kivéve a hangkártyáét, az a legújabb Realtek...
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Az adataimnál elolvashatod de volt azokon kívül jó pár, van némi tapasztalatom mi számít egy notinál. A két legfontosabb dolog a support és az anyagminőség, az MSI mind2-ben a legalján áll. Hozod példának, h nem volt cpu ventilátor a Dell-ben, ez megesik bárhol, de ha visszaolvasod az MSI topikot minden tulaj arra panaszkodik, h behalt az ex610 vagy ex600 ventilátora, ha lett volna más notid értenéd miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
guti86
tag
én is így gondoltam akkor köszi szépen. most 2 giga 667es ram van benne ami valóságba ugye csak 333, ha 800hzes ramot veszek bele és 4 gigát akkor sztetek mennyivel lesz gyorsabb? megéri az árát?
az ipon.hu -n találtam kb 8 fajtát is ami sztem jó, darabja 7-8 ezer ftért. pl ez:http://ipon.hu/webshop/product/samsung_2048mb_notebook_ddr2_800mhz/18493
mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest