- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaswork
tag
na mit vettem ma észre?
(tudom bő 1honap alatt mar megtehettem volna:S)
mi a fene villan 1-2t mikor indul a win? (lehet maskor is csak én nem vettem eszre)
szine: piros..
na és hogy hol? a lineout jack kimenetében!!
mi a fene lehet ez?
várom a tippeket -
Peetee(tm)
aktív tag
oké! ha megkérhetlek akkor legközelebb mellőznéd ezt a figyelmeztetés jellegű üzidet, mert mint mondtam nem vagyok LÁMA. Én sem tolok, figyelmeztetetek senkit ha véletlen elnézett valamit, vagy másképp értelmezett...
ha tényleg nagy bakit csináltam akkor elviselem a letolást...
KÖSZÖNÖM
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1192 üzenetére
dehogy zavarsz, csak néha mintha nem arra válaszolnál, mint ami kérdést feltesznek. ebben a kérdésben pl ugy emléxem nem a GO7600 lett leszólva, főleg hogy erősebb mint az X1600... De a LÉNYEG, hogy neked írtam hogy valszeg nem ez volt a kérdés, és nem a kérdésére válaszoltam, csak neked írtam. Figyelmetlenségek előfordulnak, most nincs időm visszaolvasni ki nem figyelt eléggé... NEM SZOKÁSOM KÖTÖZKÖDNI. és nem is tartom magam kurvára okosnak.
Egyébként a fórumon erre a normális hozzáállás:
A: nem a kérdésre válaszoltál
B: tudom, nem is arra akartam
A: akkor okés, csak megjegyeztem -
Peetee(tm)
aktív tag
te most szándékos kötöszködsz velem? mert szerintem én is ugyanezt írtam amit te, vagy én lennék ekkora LÁMA? nem hiszem el, ne is haragudj de rohadtul zavar az hogy te kurvára oskosnak tartod, magd. én csak segíeni próbálok, gondolom, te is, de ha zavarok a topikban akkor mosnd meg és nem írok többet. csak általánosságot írtam különben is...
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1189 üzenetére
na most megint nem azzal hasonlitottál szerintem amiről redetileg szó volt... Egyébként a GO7600 kicsit erősebb mint az X1600, viszont az atinak szebb a képe... A tükröződéseknél látszik igazán. Ez azonban lehet megint elhanyagolható szempont. Egyébként kinek a pap, kinek a papné. Mikor én vettem november végén akkor 677et még nem lehetett sulinetben venni, mert lehet az lett volna egyébként...
Az enyim kipróbálható holnap vizsga utántól...Utána már - elvileg - ráérek...
-
Peetee(tm)
aktív tag
relatíve jobb-e azt nem tudom. azért nem venneék rá mérhet. sztem épp olyan jó a 7600GO, mint az X1600. én a 2 magos proci miatt döntöttem a 677x mellett. nem sok hsz-ben olvastam arról hogy valaki valahol is látott volna tapizható msi-ket...de azóta változhatottt már....
-
Ganger
aktív tag
válasz
Peetee(tm) #1174 üzenetére
hát nem tudom 655-ben csak a grafika jobb ahogy néztem
látott valaki valamilyen üzetben 655--öst ahol meg lehetne tapizni?
megnézném azért -
lax-lee
csendes tag
bocsi,rossz linket vágtam be. szóval a laptopról pár képet itt találsz:
[link] -
lax-lee
csendes tag
válasz
karesz501 #1162 üzenetére
Az L745-öt sajnos nem ismerem,de december végén vettem egy MSI L735 notit, ami annyival kevesebb a te általad kiszemeltnél,hogy az enyémnél 1440-960-as a felbontás, a képe gyönyörű, nem jelentkeztek eddig a topikban 655/677-es típusnál felsorolt képi hibák. Szóval ne félj a kijelzőjétől, gyönyörű.
A melegedés itt is jelentkezik,de nem olyan mértékben,ahogy az előbb említett típusoknál írták (talán a 30%-al nagyobb fizikai méret a hűtésre is pozitívan hatott) Ebben kétmagos AMD proci van a tiédben Intel Core 2,szerintem tökéletesen megfelelnek minden feladatra. A 120-as vinyó is bőven elég egy notiba,gyönyörű képe van az 1,3 megapixeles webkamcsijának, a wlan 4-es erőséggel veszi a linksys wireless routerem jelét ott,ahol barátnőm ASUS A3H-ja és fater ASUS A6-osa 2-3 között ingázik.
A 735-höz legális win xp járt, (soha nem gondoltam volna hogy egyszer legális windowsom lesz...)
Én az AlfaDigital-ban vettem 295k-ért,ami ugyebár sulinet miatt 235k-ba fáj nekem, és tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a notival. NFS carbon pl tökéletesen megy rajta full grafikával.
Ha tudok még segíteni,vagy bármi kérdésed van,keress bizalommal,akár priviben is. Egyébként képeket itt találsz az L735-ösömről
[link] -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
poklacsek #1168 üzenetére
nekem nincs tapaszatlatom még vistával kapcs, mert még nem próbáltam, de sztem ráérünk még a telepítésével, mert a szoftverkörítése(illesztőprogik hiánya, kiforatlansága) sok galibát okozhat...
mondjuk az XP is tud néha fejtörést okozni..., de ezt használ szinte mindenki, meg a szoftverkörítése azért majdnem 100-as, majdenem!!!
[Szerkesztve] -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
karesz501 #1162 üzenetére
szal nekem mind1 melyiket is veszed, de szemez is tökéletes lenne, feltéve, ha akarsz AMD-s notit: [link]
vagy ugyan az amit te néztél ki, csak kicsit erősebb procival: [link]
jah és sztem a MSI notival nem hiszem lenne gondod, volt már rá példa, de ez benne van a pakliban. akijelzőről meg semmit nem tok nyilatkozni... -
FefeeX
veterán
Igencsak beállt a topic a non-felhasználásba...
Ha már ennyire tiszta mindenkinek minden, akkor gondolkozzatok azon, hogy kapok színes képet scartos tévén, amin nincs s-video bemenet... -
-
poklacsek
csendes tag
Próbált valaki mostanában M655-re Vista-t rakni? Nekem kb egy hónapja a 32 bites verzióval csak a wlan+bluetooth kártya nem ment, minden más drivert felrakott a windows update. A 64 bites verzióval sajnos sokminden nem ment. Szóval van valakinek frissebb infója?
-
FefeeX
veterán
válasz
copper77 #1163 üzenetére
általában a jogi útra terelés említése megteszi a hatását, ugyanis ennél az összegnél már reális az állítás. És megteheted, meg is nyered a pert. Azt nem kell tudniuk hogy nem akarsz pereskedni...
Eddig a fogyasztóvédelemnek volt kötelező érvénye, de sajna a b*zi EU miatt már csak opcionális hatása van, a fogyaszóvédelemtől kapott információt csak a bíróságon lehet felhasználni - ott lehet. -
copper77
csendes tag
hívtam a fogyasztóvédelmet, ahol megerősítették, amire számítottam.
régebben még volt, ami védte ma vásárlót, de ez már megszűnt.
ezt fújta a nb.hu is, és teljesen természetes - szerintük - az áru 1-1,5 hónapos érkezése, megrendeléstől számítva.
a 15 nap régebben gyakorlat volt a normáslisabb időkben, de EU óta ez másként van, ahogy írtad (törekvésről már rég nincs is szó!)
Az átmeneti időszakra cseregépre sem kötelezi őket semmi.
Bezzeg amíg vásárlási szándékom van...
Sajnos ezt a mentalitást kezdem megszokni.
Olvasni is hajmeresztő, hát még elszenvedni. -
karesz501
senior tag
Sziasztok,
Most készülök venni egy MSI notebook-ot, és az L745X szériából erre a példányra esett a választásom: [link]
Vélemény esetleg valakinek róla? Főleg a kijelző minősége érdekelne, illetve minden tapasztalat és észrevétel róla.
Előre is köszönöm,
K -
Ganger
aktív tag
Sziasztok
L730x-ről valakinek valamilyen tapasztalata?
17'' es 236-ba fajna, amit furcsalok igaz hogy egy 6100-as integralt nvidiaja van, de akkor is nekem kicsit furcsa az ár. 1gb memo, 100-as sata vinyo.
a 655-os is dragabb ennel. Ennyit dobna az a videokartya?
vagy it van meg valami amit nem vettem eszre.
thx -
copper77
csendes tag
erősebb nyomás sajnos nem számított (gyakorlatilag semmi nem számított).
Azóta írt a kedves szervíz:
''Tisztelt Ügyfelünk!
Az alkatrészt megrendeltük. Annak ellenére, hogy egy héten többször kapunk árut, a beérkezésről nincs pontos információnk. A termékek szállítása a gyártó szállítási készségétől függően változik, befolyásolni nem tudjuk.''
Szóval türelmesen várok és várok.
Ettől függetlenül, ez egyre inkább fogyasztóvédelem lesz... -
poklacsek
csendes tag
Részben igazad van, törekedniük kell, hogy a 15 napba beleférjen. De ugyanitt írják azt is, hogy úgy, hogy a vevőnek ne okozzanak jelentős kellemetlenséget. Így 15 nap után hivatkozhatsz arra, hogy a jogszabály szerint a bolt vagy szerviz már szabályt sért, és neked jelentős kellemetlenséget okoz, hogy nem tudod használni a számítógéped. Ha még ezután sem javítják meg gyorsan, akkor kérhetsz cserét, vagy elállhatsz a vásárlástól, így vissza kell adniuk a pénzed. Én ezt egy ügyvéd ismerősömtől tudom, lehet hogy nem így van, én nem találtam ennek ellentmondó információt.
-
blaswork
tag
válasz
Peetee(tm) #1149 üzenetére
hát zalman kéne, csak nagyobb
szal kivárok
vagy esetleg 1x felugorhatnék megnézni a tiedet élőben, h milyen h kisebb a hűtő? mert képek alapjan necces h bejon e esztétikailag is.
-
Alg
veterán
Nah megvolt a ''fűtésteszt'', kb. fél óráig ment a MW, noti az ölemben (térdemen), everestet lecseréltem 3.50-re, ez már normális értékeket mér, CPU:max 70-73, CPU dióda: max 66-70, HDD:[TrialVersion](eddigi tapasztalat alapján 50nél nem sokkal több, a HDD-t normálisan mérte a régi everest). Szobában kb. 25-26 fok.
Szóval helyreállt a ''rend''.
[Szerkesztve] -
poklacsek
csendes tag
-
Peetee(tm)
aktív tag
útálom a garanciális ügyintézést, mert minden olyan tetű lassam intéződik. csak udnám miért
-
csibor
addikt
Láma kérdés!Melyik billentyűvel tudom előhozni az euro jelet?
-
blaswork
tag
Nah még 1kis gpu szösszenet aztan lassan beletörődök..
1:nalatok is ez a 3féle érték allitodik be kb powerplay alapjan?
min: core speed 209 memory speed 130
balanced: 392 130
performance 445 445
mire valók a memory meg a core speed? nekem fura h balancednél marad az alacsony memspeed érték.
2: LORDVICO: tudnal nekem ehhez hasonlatos omegás értékeket mondani? és ott is 3fokozatu amugy az allitasi lehetoség?
kössze -
Alg
veterán
hmm valószínű valami mérési gondom lehet, még 2 demo után a gép hátuljából fújó levegő már forró, a vinyó már 41 fokos, de a proci még mindig stabil 34 fok... 150Mp-et ment 100%-on(MAPLE) és egy fokot sem melegedett
-
Alg
veterán
most nem bagyon van időm tesztelgetni, holnap megpróbálom megizzasztani. Eddig Aqamark3: measurement+egyszeri demo max beállításokkal=>36C
) proci 34 vinyó Most megy a 2. demo.
-
Alg
veterán
nah RE vizsgázni
Procc egyre jobb, a kövi driverekkel: ami a Cd-n van+ Powernow, Wlan, BTaz MSI honlapról, 1.77SCM.
Beállítások:
Hálózat:VGA max performance, CPU adaptive
Telep:VGA,CPU max battery
eddig egyszer mértem 63 fokot, akkor az ágyon volt, alsó szellőzők eltakarva, és a CPU is max perf.-on.
Most vagy az Everest mér félre vagy nagyon szerencsés vagyok, Warcraft3 után 40 fok sincs, Medieval után 55 és 60 között. Idle telepről 36 fok -
poklacsek
csendes tag
Nekem immáron egy hónapja van a Rikvest-nél a gépem, várom azt a bizonyos alaplapot. Ja és azóta minden héten rákérdeztem hogy mivan már, és mindig legkésőbb a következő hétre ígérték. Az indok a késlekedésre az, hogy állítólag év végén átszervezések voltak az MSI központban, és nem szállítanak alkatrészt. De már a héten vagy a jövő hét elején megérkezik a cserélendő alaplap, legalábbis ezt mondták nekem ma. Elhiszem én hogy nem a Rikvest hibája, csak szeretném már használni a gépem.
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1128 üzenetére
noti: igen, mert nincsenek rajt kristályok, ebből is volt a félreértésed a másik topicban
videokari: az a jó eset ha kicserélik. Szerintem jól jártál, én csak elmondtam mi lehetett a gond. -
Peetee(tm)
aktív tag
lehet hogy nem garis probléma, sőt csak feltáteles gariban vették át... gondolom tudod mi az...
de kicsreélték az a lényeg
úgy történt, hogy megvettem a karit, de már az első ipróbálástól nem működött jól. először 3 hó után vittem vissza, mert játék alatt meg-megált a képe, de azonkívül mindent ment tovább, de visszajött teszt oké-val....
majd 11 hó után, egy Chieftec táp mellet reggeli bekapcsoláskor leégett... nem a szellőzés, túlhúzás volt annak a baja, hidd el nekem, mert nem hinném hogy annyira gyökér lennék.... -
FefeeX
veterán
válasz
copper77 #1118 üzenetére
Bocs, hogy utoljára hagytalak, de gondolkoznom kellett a dolgon...
Szóval, nekem volt olyan, hogy nyomogattam a powert serényen, de semmi. Már kiakadtam mint atom, és minden eszembe jutott, mikor egyszer csak egy erősebb nyomásra bekapcsolt(miután a notit átraktam a 10edik helyre...). No most nekem ez csak egyszer fordult elő, viszont olyan, hogy nem akart leállni, már 3szor. 5mp segített... Valószínűleg egyébként valóban az alaplap a hibás, ugyanis az vezérli a ki/bekapcsolást, vagy a csatlakozás, de ugyebár nem te vagy az első, akinél ez valamilyen formában gondot okoz...
Asztali gépes tapasztalataim a következők: ha rájössz a probléma megoldására, és megy többször is a megoldás, nem érdemes cserélni, eddigi tapasztalatokból, mivel szériahiba volt minden ami eddig beütött (nekem). És pár cuccom azóta is megfelelően működik, bár néha fortély szükséges a beüzemeléséhez...
Viszont ez a jan15 kicsit brutál... Szerintem lezen a héten jönnie kellett volna árunak... Mondjuk addig már kibírod... Talán, bár nem jó érzéssel - ezt megértem. Ja és a magyar jog szerint kérheted a hibás áru cseréjét is javítás helyett, HA AZ NEM OKOZ TÚL NAGY TÖBBLETKÖLTSÉGET AZ ELADÓNAK.
Ez sajna elég relatív, és sok a mocsok cég, akik arra alapoznak hogy úgysem pereled be őket...
Szerintem várd meg a lapcserét. De amit még próbálj ki: akksi le-fel, erősen nyomogasd a power gombot, meg a többit is nyomogasd... tápkábel ki, próba, tápkábel be, próba... Hátha... -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1119 üzenetére
hm... ez a video leégés... túlhúzás, tönkrement venti vagy elégtelen ház-szellőzés következménye lehetett, és ezek egyike sem garis... Illetve a coolerprobléma az az...
-
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1121 üzenetére
ja és a notid szerintem nem crystal collection...
-
FefeeX
veterán
válasz
lordvico #1113 üzenetére
na pont ez az, hogy nincs külön mobilityhez-->hiányzik belőle a powerplay...
Egy darabig omegát használtam az asztalimhoz, a 9600hoz és a 9800prohoz is, de aztán a gyári ATi driver megoldotta a problémát, ami az összes omegával megvolt... Szóval Omegát nem használok már... -
Peetee(tm)
aktív tag
ezt kapjátok ki: [link]
csak komolyan fel akar törni az MSI a notebook piacon, csak így tovább neki -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1112 üzenetére
ez a dolog azért így nem igaz, ezek csak pár notit tesztelnek, átfogó noti-video teszt: [link]
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
copper77 #1118 üzenetére
Tapasztalatból: játszd el a hüyét és veórd ki a balhét, hivatkozz a fogyvédelemre, szükség eseténkérd a panaszkönyvet. de az utóbbi 2-vel aszondják nekem egyesk forumozok, hogy nem negyek semmmire, közben nekem volt anno egy vga-m amit 85k-ért vettem. ez szépen 11hó után egyik bekapcsolás után leégett
... miéert-, nem tudom. ekkor visszavittem és kivertem a balhét...majd 3hóra rá kicsrélték
tehát usd vasat és járjr a nyakukra, mert ilyen estekeben ami nekeik nem fontos, azzal rohadt lassan foglakoznak
majd valamint jön valamikor FefeeX és Ő majd többet tud mondani sztem.... -
copper77
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a kedves MSI 655-ömmel gond van.
Vásárlást követő kb 2. héten félnapos használat közben egyszercsak elsötétült a kijelzőm.
A gép viszont bekapcsolva maradt. Próbáltam kikapcsolni, de nem tudtam (jóval több mint 5mp-ig nyomtam a kikapcsolót!).
Maradt a drasztikus akksi le, hálózatból ki. aznap este még 1-2 órával később sem tudtam bekapcsolni.
Másnap elvittem a Rikvestbe, ahol a jóöreg Murphy a géppel volt, és minden működött.
Majd dec. 22-én este ugyanez, csak a hálózatból kihúzva állt le. Végleg.
Másnap már nem volt olyan szerencséje a gari szervíznek, mint legutóbb. Seképsehang.
Nem mondhatnám, hogy a lelkét is kihajtottam, sajnos időm sem lett volna rá, szóval nem tudom mi nyírhatta ki szegényt.
Azt mondták, hogy az MSI jan 15. után szállít újra alkatrészeket, ja és valószínűleg alaplapot kell cserélni!!!
Tudom, hogy az még odébb van, de a türelmem is lassan véges.
Visszaolvasva nem találkoztam hasonlóval.
Nyugodtan bízzak meg egy cserélt alaplapú masinában (ha egyáltalán az a gond)?
Reklamálgassak?
A mai világban nekem nem fér a fejembe, hogy az ember kiad x pénzt egy cuccra és 3 hét alatt semmi. Persze voltak itt ünnepek, tudom. pechemre.
Cseregép? Naív vagyok, mi?
Véleményeteket szívesen veszem.
Köszi. -
hétalvó
addikt
Cd-írás közben megállt a gépem 20%-nál, mikor 120 percet akartam túlírni. A notim megállt, majd nem indúlt újra.A 4sec segített. Akksi kivétele után sikerül beindulnia. 2 napja megy foyamatosan és nagyon meleg. Lehet hűlnie kellett.
Az X2-öz annyit. Ameddig a CPU használatom átlag 1-5%, nekem nem kell. Néha játszom akkor 100%, de két játékot még szinte soha nem futtatam.
Ágyban szinte mindíg vigyelnem kell a venti sebességét és időnként eltartani és várni ameddig nyugszik a helyzet!
Éljenek a fiatal és csinos csajok is! -
_core
aktív tag
válasz
Peetee(tm) #1112 üzenetére
A tablazatban el van irva az eredmeny de alatta a kepen mar jo.Tablazatnal 1745 pont a kepen pedig 2317 pont lathato.
-
lordvico
csendes tag
-
Peetee(tm)
aktív tag
felsőközép és felsőkategoriás notebook videokártyák teszteredményei: [link]
érdekesség, csakannyi, hogy nekem 1633-1 jelű MSI-m van de akkor miért kapok én több pontot 3D Mark06-bannem hiszem hogy az új driver miatt, mert 2006 nara óta nem volt frissítva a vga drivere
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
zorrobomber #1108 üzenetére
én is csak azt tudom ajánlani, hogy olvasgass viszább a topiban, mert sok érdekessség, pozitívum, negatívum le van írva elég sok MSI notiról....de konkrétan van-e valakinek ilyen notilya, nem tudom... viszont talán itt is szétnézhetnél: [link] elég sok érdekes, tesz és információ található itt is...
kellemes böngészést.... -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
sztem is is elég on a tpik, sztem
-
FefeeX
veterán
válasz
ha van egy kis időd míg vársz a postokra, 4 oldallal kb visszaolvashatsz, bár lehet már 6 is van. Többnyire pozitívak a visszajelzések, mint az összes MSI notiról, a hibái meg ugyanazok, mint a többié, kivéve persze a GPU fűtését...
-
zorrobomber
tag
sziasztok!
mi a véleményetek erről a gépről? van esetleg vkinek saját tapasztalata?
MSI M670X-006HU
Processzor: Mobile AMD Sempron 64bit 3400+
Chipkészlet: nVidia C51M
Memória: 1GB DDR2
Kijelző: 15,4'' WXGA 16:9
Winchester: 80GB SATA 5400rpm
Optikai meghajtó: 8x DVD író (+/-RW Dual Layer)
Videókártya: nVIDIA GeForce 6100 integrált
Hangkártya: AC''97 16 bit sztereo
Billentyűzet: magyar
Akku/üzemidő: 4400 mAh (Lithium-ion)
Interfész: 10/100mbps LAN, 56K modem, VGA monitor kimenet, FireWire I-link, S-Video TV kimenet, Wireless LAN 802.11b/g, USB 2.0 (4db), 4in1 Card reader, Express card kártyahely
Operációs rendszer: Operációs rendszer nélkül
Súly: 2.9Kg
Méret: 358 x 259 x 27-33mm
Garancia: 2 év
Ár: 153.980 Ft+ÁFA (bruttó 184.776 Ft)
Hogy egy kicsit On is legyen a topic
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
Peetee(tm) #1104 üzenetére
közben megint elolvastam - az ATi gyárt(ott) saját videokarit is, nem csak csipet. Csak a félreértések elkerülése végett...
-
FefeeX
veterán
válasz
blaswork #1103 üzenetére
ahogy Peetee mondja. A GPU - Graphics processing unit - azaz grafikus processzor. A notiban valahogy lapra integrált a cucc, csak a GPU cserélhető, már ha cserélhető...
VGA - Video Graphics Array - ez egy szabvány, ami tulajdonképpen a 640*480as szabványt jelenti. [link]
Ezt az emberek fals módon használják, mikor egy video vagy grafikus kártyára azt mondják, hogy VGA kártya. A kártyák már rég tudják a WSXGA - SXGA szabványt is...
A hőmérséklet mérés pedig sajna nem lehetséges - nincs a magba integrált hőmérő. -
blaswork
tag
vki tudja mik a kovetkezo dolgok a képen?
[link]
a sarga gondolom a videokari, legalabbis azon van az ATI felirat. de akkor mi a piros???
mert ahol full melexik a gep ott gyakorlatilag a pcmcia van nalam. az meg magatol nem föl.
varom az okos hozzaszolasokat
szerk: msi655
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest