Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Cd-írás közben megállt a gépem 20%-nál, mikor 120 percet akartam túlírni. A notim megállt, majd nem indúlt újra.A 4sec segített. Akksi kivétele után sikerül beindulnia. 2 napja megy foyamatosan és nagyon meleg. Lehet hűlnie kellett.
Az X2-öz annyit. Ameddig a CPU használatom átlag 1-5%, nekem nem kell. Néha játszom akkor 100%, de két játékot még szinte soha nem futtatam.
Ágyban szinte mindíg vigyelnem kell a venti sebességét és időnként eltartani és várni ameddig nyugszik a helyzet!
Éljenek a fiatal és csinos csajok is! -
hétalvó
addikt
Hi!
Mint tudjátok rendelkezem egy m655x-el. Volt nekem már bajom a vga downclock, pattogó vincseszter, ja ferdén beragasztott világító msi logó ami természetesen világít és ez valami fantasztikus élmény, mert minden egyes este mikor megkörnyékezem az asztalon szunnyadó vadálatot, Szóval akkor mi is van? Szeretem ez a notit mint az olasz autót.Mint gyöngyszem barátnőm akiért odavagyok. Pontosan szerelmes vagyok beléez neki volt egy vallomás. Elnézést a kis kitérőért, de ez agyamban mostoszkált, vagyis csak ez van az agyamban, assszta mindenit. Szóval valaki szétszedte már ezeket a roncsszörnyeket? A proci tutti mobil, nincs véletlenü átszitálva? Vagy tényleg x1600 fűt a maga 256MB memóriájával? Basszus semmivel se hűvösebb a gép 800Mhz-es processzor órajelnél. Akkor lehet még is csak ati lesz
Valaszaitok várom.
Éljenek a gyönyörű nők!
Kösz Helmi!!!!
Ez nem jött volna létre ha nem ismerem Erdős Márton-t -
hétalvó
addikt
Ha azt mondtad volna hogy Dell,IBM,Toshiba,még megértenélek.De az asus-t nem kevesen szidják, ahol vettem a notim a szervizes azt mondta csak asus-t ne.
A kijelzőt meg haggyátok már békén. Átjött notiszerelő ismerősön(HP), megnézte és szerinte nem gáz. Összeségében pedig kapott egy tetszik megjegyzést. Ami nem tetszett neki hogy meg kell fogni az alját ha ki akarod nyitni. -
hétalvó
addikt
válasz
blaswork #638 üzenetére
Nekem nem ment.
Amúgy az elv az lenne hogy csinálsz profilokat az egyiket használja alapból a másikat 3d-hez. Az alaphoz leveszed az órajeleit a vga-nak. És ha jól tudom profilozhatsz akksi/hálózathoz is. De nekem nem akart váltani és csak a mem-et lehet drasztikusan csökkenteni a gpu-t max 100-al. -
hétalvó
addikt
Rajta van a CD-n a bluetooth és fenn van MSI oldaqlán is.
kijelző minimum fényerő, proci 800-on, és a vga minden esetben a power play-ben optimal battery.
Szerinem még lehetne jobb is ha az atitraytool működne rendesen és levenné az órajeleit a VGA-nak még jobban, de nekem nem akar összejönni. A proci is elég lenne 500-körül. Ha valakinek van rá ötlete ossza meg. -
hétalvó
addikt
Elég volt egy gép idén.
Csak érdeklődtem. Mert lehet megvettem volna ezt inkább az x2 és ddr2 miatt. a vga kb ugyanaz. De mondjuk fogyasztásban ugyanott lennék. x2>t64 ddr>ddr2. Csak a dual proci az más.
Amúgy ha csak netezek és mindent leveszek. 2:20-2:30 percet elmeg a 655x-is. -
hétalvó
addikt
Valaki használ 2xx-eset? Milyen? Otthonra milyen a 12-es kijelző? Nagyon kicsi? Imádom azt a gépet csak nem mertem megvenni.
-
hétalvó
addikt
Használ vki 2xx-et? Még mindíg nem tudom jobb lenn-e az nekem. Valaki esetleg pár napra cserélne velem? MSI655x-em van. Tudom furcsa kérés ez ,de már amikor megvettem is tudtam hogy ez lesz. Viszont lehet ha pár napig kipróbálnám nem kellene a 2xx. De az is lehet hogy már másnap eladó lenne a 655x-em.
-
hétalvó
addikt
Én leszek az első aki szervízbe viszi a 655-ét? A hdd-m 10mp-enként kattan egyet. Nagyon idegesít már. Eddig csak dobálta a fejet mintha parkolgatna, de azóta rátett még egy lapáttal. Mondjuk ez nem az MSI hibája.
Amúgy játszik valaki a RACE The WTCC Game-el? Nem nagyon találom el a beállításokat. Mid-ben még elmegy natívban. -
hétalvó
addikt
De hisztis valaki.
Én már megszoktam a kijelzőjét. Nem annyira rossz ez, csak folyamatosan változik. Rosszak a betekintési szögei. A foltok pedig megoldhatóak, tedd az xp-t legjobb teljesítményre. Filmek és Játékoknál nem lehet észrevenni.
Nekem a HDD hangja nem tetszik, nagyon sűrűn parkol. Van amikor 5-10 másodpercenként pattan egyet.
Amúgy meg hol kapsz 245-sulinetért másik ilyen gépet 2 év garival? -
hétalvó
addikt
Csináltam egy reportot az everest-el. m655@freemail.hu pw:m655x ide felraktam.
Bontsd ki próbáld ki,hallgasd meg mikor átvszed. Pcland-es szervizes nekem adott áramot. Felraktam egy xp-t és a farcry-t utána hoztam el.
Volt aki nem próbálta ki és ma hozta vissza mert zörgött egy venti. -
hétalvó
addikt
Tegnap este óta megvan a 655x-em.
Tetszik.
A kijelzője zavart egy kicsit,de már kezdem megszokni. Utánhúzást nem látok. Kevésbé feltűnő mint a 17-es 12ms-es Acer-n.
Kicsit azért hangosabb mint az asztali pc-m Zalmanok-kal volt. Zenét kell hallgatni mellette.
A wifi-vel szenvedtem sokat. A fusikon ugye van egy manuális kapcsoló ezen egy gombot kell megnyomni. Mire megtaláltam...
Amit viszont nem értek hogy hogyan lehet egyszerre használni a bluetooth-t és a wifi-t???
Szeretnék egy bluetooth egeret is venni mellé de nagyon úgy tűnik hogy wifi-s egeret kell vennem. Gondolkoztam még a Logitech DiNovo bluetooth-on is. DEDEDE így hogy amikor ugyanaz a gomb kapcsolja be a bluetooth-t ami a wifi-t. -
hétalvó
addikt
Egy gyors számolás: haszn 20k a proci 1.4PentiumM, haszn 4k 512MB, bruttó 13k 40gb, bruttó 144k a gép. Mindez a 1012-es. De sajnos ma már nincs fenn a HRP listáján. Tegnap még ott volt. Ha valaki tudná honnan lehetné még ilyen áron venni szóljon pls.
Szóval szerintem olcsó és xp-t se kell venned. -
hétalvó
addikt
Hali!
Rakott már valaki össze 1012-es barebone-t?
Az akksit és a töltőt külön kell megvenni hozzá?
Itt egy a leírás:
[link]
Ott van a PDF-ben hogy kell hozzá egy proci,ram,hdd és wifi. De azt nem találom sehol hogy mi van a csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest