Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno70
tag
En jelenleg gondolkozok egy Mp3 es telo vasarlason is (vagy 2 in 1). Igazabol nem szeretem a sok koloncot, igy orulnek, ha talalnek olyan telot, ami zenelejatszasban kivalo, de ha nem, akkor kulon lejatszo kell.
A kerdesem, hogy hangzasra a Sansa tobbet tud-e, mint pl az iPod Nano vagy telefonban az iPhone 4s? (nem vagyok Apple fan)
Esetleg ha tudnatok a Sansanak telefonos alternativajat, azt megkoszonnem!
Ha nem, akkor marad a Sansa, meg ha rizkos is a hardver (mert jo zeneminoseget mindenkepp szeretnek).Kulon Mp3 eseteben 20 ezer koruli a raszant osszeg.
[ Szerkesztve ]
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Skacok!
Vettem ma egy 8 gigas Sansa Fuze+ ketyeret.
Szol, mint allat, de egy-ket dologban nem tudok elmenni rajta es mivel abszolut kezdo vagyok benne, legyszi segitsetek!Az egyik bajom, hogy nem talalom rajta azt, mikent lehet a zeneszamokba beleporgetni (ha egyaltalan lehet, de nekem hianyzik, ha nem lenne ilyen funkcioja).
A masik, hogy van rajta valami virtualis billentyuzar? Nagyon zavar, hogy ovatoskodnom kell vele, mert azonnal reagal mindenre es nem talalok sehol lezarast rajta.Bocsi, de ha lesz meg kerdesem, feltennem...
Kulonben franko masina es csak 80 dolcsi volt.
Most kicsit offolom magam (elballagok aludni), majd jovok.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Vettem nemreg egy Fuze+ masinat es ezzel kapcsolatban szeretnek kerdezni.
Mikor sotetben hasznalom, nem latom a tapizos reszt, igy csak talalomra bizgeralom, ami tobbszor felremegy. Nincs valami beallitasi modszer, hogy valami fenyt lehetne odavarazsolni az erintos teruletre? Ha nincs, akkor ez eleg gazos, mert egyreszt nem megnyomhato gombokat tettek ra, amit lehetne erezni, masreszt az erintos jatek nem a kijelzon van, amit meg latni lehetne...
A masik kerdesem, hogy ez a keszulek alkalmas-e jatekok kezelesere vagy nem?Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz themebuilder #17110 üzenetére
Koszi! Es a vilagitasi kerdesre tudsz valamit?
-
zeno70
tag
Mar kerdeztem, de nem volt ra reakcio - nem tudja valaki, hogy mikent lehet lathatova tenni sotetben a Fuze+ erintos feluletet? Zavar, hogy mindig felre nyulok...
Tud az egyaltalan vilagitani/lathatova valni?Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
El vagyok keseredve.
A rovid tortenetem: vettem nemreg egy Fuze+ lejatszot es ahogy dicsertek is a hangjat, meg voltam elegedve vele. Tiszta, eros hang, jo basszus, stb...
2 dologgal azonban nem voltam elegedett - az erintos mukodesevel (csak nezve lehet dolgozni rajta, mert konnyen mellenyulsz es teljesen mast tesz, mint akarod, es a masik, hogy az erinto felulete nincs kivilagitva, tehat sotetben a halalom volt.
Ezert ugy dontottem, hogy a paromnak adom (o a video funkciojat is jobban kihasznalja) es veszek egy Clip+ keszuleket helyette. A minoseg ugyanaz lesz, de nyomogombokkal es kis hardverrel.
Meg is vettem, aztan jottek a meglepik. A hangja joval gyengebb, mint a Fuze+ nak!!! Hangerore es minosegre egyarant oriasi csalodas! A basszus meg akkor se elegendo, se nem tiszta, ha maximumra huzom.
A masik meglepi tegnap jott - egy album keresesekor lefagyott es onnantol semmire nem reagalt. Folyamatosan ment a kijelzo, ahol megallt es a power gomb hosszu nyomasara sem kapcsolt ki. Az akksit kivenni nem lehet, tehat egy hosszu utazasom soran ott alltam megmakkanva vele. Ez nem is valtozott, mig le nem merult teljesen.
Ezek nalam abszolut leminositettek a keszuleket.A kerdesem, ez a fagyas milyen gyakori jelenseg (nalam 1 heten belul megvolt) es barmi modon javithato-e a hangminoseg (foleg a tiszta mely)?
A verzioszam: V01.02.17AJegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Nem. Egyreszt, itt vagyok Amcsiban, itt vettem, itteni regioskent, de meg is neztem rajta.
Nekem a hangzas nem a melyrol szol, es nem is a felso torult regiokrol. En a ket, altalan vett keszulekek azonos fejhallgatoval tapasztalt minosegkulonbsegerol beszelek.[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz fattyu #17298 üzenetére
Nem szamoltam az idot, lehet, hogy nem volt 30 masodperc. Remelem nem kerul ra sor, de majd legkozelebb kiprobalom.
Fuze+ volt, nem sima Fuze (nem tudom van-e kulonbseg a minosegeben).A rockbox nem javit a hangzasan, ugye...vagy igen? Mert akkor azzal meg megprobalkozok.
Sajnalom, nem ocsarolni akartam a Clip+ t, csak erosen meglepett (es lehangolt) ez a tapasztalat. Van valakinek hasonlo osszehasonlito velemenye ezekrol? Kivancsi lennek ra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs