Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
Az Xduoo X2 lejátszóval szemezem, a kérdésem annyi lenne, hogy véleményetek szerint érdemes megvenni vagy esetleg van jobb ebben az árkategóriában?
Illetve amennyiben igen, honnan érdemes? banggood-ot találtam egyelőre, ahol van paypal opció is. Náluk garantáltan eredeti lehet? vagy esetleg tudtok másik (olcsóbb, megbízhatóbb stb) webshopot?
Ha pedig másik lejátszó ajánlottabb lenne, akkor azt honnan?
Előre is köszi a segítséget
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Van valakinek bármi tapasztalata Ruizu lejátszóval? Elsősorban X02/06-tal kapcsolatban érdekelne vélemény, hogy érdemes lenne-e megvenni? Barátnőmnek lesz, utazás közben mp3hoz, piston 3as füles mellé, illetve rádiót hallgatni utazás közben.
Tehát a hangzás annyira nem szempont (nem is lehetne elvárás ugyebár ilyen alacsony árkategóriában), inkább hogy egy töltéssel sokáig bírja (amiben elv jó). Vélemény pedig a tartósságáról érdekelne.
Néztem egyébként az X10est is, de arról még annyit sem találtam, mint a másik 2ről (arról legalább head-fi fórumon van topik)
Szóval, ha esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a "márkával" kapcsolatban, szívesen várom a véleményeketEgyébként a 8gbos fekete Sansa Clip + most a MyMemory-nál 25 font (vagy ~36euro, ha jól számoltam úgy jobban jön ki) +2font a szállítás. De itthoni árakhoz képest egész jó. Ha esetleg valaki mostanában venne és nem létszükség számára a magyar gari persze
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz pulutodurumo #26371 üzenetére
Kétlem, hogy a Ruizu megverné, de aztán sosem lehet tudni. Mindenesetre én rendeltem egyet páromnak, ~1hónap múlva meglátjuk milyen Igaz, Sansa-hoz nem volt szerencsém, de egy Xduoo X2 úton van hozzám, azzal majd össze tudom vetni. Head-fi fórum alapján az a lejátszó még megéri nagyon az árát 20k alatt, de eu-ban nem igazán van viszonteladó. Habár elvileg csehektől lehet rendelni paypal-os fizetéssel eu-n belülről (50euro+5euro szállítás, ha minden igaz). Kár, hogy ezt csak később fedeztem fel, miután megrendeltem Kínából (illetve jön az X3-A/B is, ami már egy profibb lejátszó lesz, de gondolom "picit" magasabb árkategóriában)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz sexymusprime #26545 üzenetére
nos nekem pontosan ez a kombóm van (xduoo x2 + p3)
én is előtte telóról hallgattam zenét (Lenovo A660).
Nem vagyok szakértő, így szakszavakkal nem tudom leírni a különbséget, de van.
Annyi biztos, hogy sokkal jobban meghajtja a fülest az X2, sőt valahogy úgy érzem, hogy a P3at maximálisan "ki tudja hajtani" és "egyel jobb" fülessel még többet tudna.
De persze, ahogy kemcso írta korábban: nem mindegy, hogy mi volt az alapja annak az mp3nak, lehet nem is lenne szinte semmi különbség
(de akár azt is el tudnám képzelni, hogy olyan részleteket hallanál az új kombóval, amit a telód eddig összemosott és nem tetszene. én a teló+random fülesről teló+p3ra történő váltásnál is már fedeztem fel "új" hangokat/hangszereket)"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Soma01 #26550 üzenetére
Sansa vételéhez (újonnan) én még mindig mymemory webshopot mondanám
amúgy elvileg ebben az árban az Xduoo X2, ami még szóba jöhet (állítólag )"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Páromnak ennek a Ruizu-nak a "sima" (X02; nem bluetooth-os) verziója van. Nem tudom, hogy a BT része pontosan mit tud(hat), de az alap lejátszó nagyon jól szól, bőven megéri az árát (habár csak a telefonomhoz; Lenovo A660, illetve egy Xduoo X2-höz tudom hasonlítani)
szerk.: javasolni akartam, hogy GearBest-nél olcsóbb és én is onnan vettem, de ahogy nézem emelkedett az ára 10+%ot
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz peestheee #26781 üzenetére
Ha rákeresel, előjött már ez a lejátszó ebben a topikban. Véleményem
Kiegészítve a plusz kérdésedre: habár Sansa-t nem ismerem, de annyit tudok segíteni, hogy összevetem a saját xDuoo X2-vel az X02 hangját (mert elvileg hangja/tudása ugyanaz, mint a Sansa Clip+nak). Feltéve, ha ráér a válasz néhány napig, mert nem tudom mikor tudok erre elég időt szakítani. (ill. páromtól elcsórni a lejátszót )
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #26849 üzenetére
hát nagyon kíváncsi leszek rá, ha tényleg $55körül lesz, akkor tuti rendelek egyet és összevetem a mostani xDuoo X2-vel.
(azt ugye jól tudom, hogy az X1 köröket vár a Sansa-ra? )
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #26851 üzenetére
igen, ezt olvastam már sokszor, nem az igazi az X1, csak azért kértem megerősítést, mert így, ha $55körül, tehát lényegében a Sansa árán hozza a mostani X1 80%át hangban, akkor már bőven jobb vétel lesz majd a Sansa helyett. Persze a kezelhetősége, tartóssága stb sokat tud dobni/rontani a "besorolásán", de ez majd a jövő zenéje
(meg persze jó lenne nekem ténylegesen hallani egy Sansa-t is, mert eddig csak olvasás alapján "tudom", hogy a xDuoo X2 tudásra egy Sansa, csak épp' más "köntösben")"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz kemcso #26853 üzenetére
ohh, akkor lehetséges, hogy én tartom/tartottam túl jónak az X1et a cikkeket/leírásokat olvasva a Sansa-hoz képest.
Mind1, úgyis benevezek egyre, ha tényleg ennyi lesz az ára, aztán majd írok véleményt
De mondjuk előbb fülesben kellene továbblépnem P3ról (így, hogy hallgattam VSD3S-t sajnos tudom, hogy van értelme váltani )"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz #16820480 #26893 üzenetére
xDuoo tud egyébként.
amiben nem felel meg a leírtaknak, hogy nem statikusan jeleníti meg a számcímeket, hanem "jobbról balra fut" folyamatosan. (illetve természetesen távirányítóval sem vezérelhető, de ez csak opció amúgy is )[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
xDuoo alapvetően USB töltős, de átalakítóval megoldható: (ha jól sejtem)
Az állandó kijelző megjelenítés megoldható úgy, hogy a képernyőzárat 0ra kell venni. (persze ettől még a felirat futása megmarad, de legalább állandóan látod )
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz kemcso #26970 üzenetére
holnap megpróbálok majd valami véleményt összedobni róla, de sajnálatos módon nem sok mindenhez tudom hasonlítani, így nem tudom mennyire lesz hasznos, amit leírok
szerk.: ugyanígy majd párom ruizu x02 5k ft-s "műanyag darabjáról" is.
annyi biztos: hogyha valaki olcsóbb teló helyett akar külön lejátszót kis pénzért én nyugodt szivvel ajánlom mindkettőt (persze ezt is csak egy Lenovo A660hoz hasonlítva tudom írni)[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ahogy ígértem, megpróbálom leírni a véleményem a xDuoo X2-ről úgy, hogy valamennyi elképzelésetek lehessen róla, hogy mégis hogy szól/mit tud
Ez azért nehéz ugyebár, mert nem nagyon volt különálló lejátszóval tapasztalatom, konkrétan nagyon sokáig a telefonomról hallgattam zenét (Lenovo A660), így alapvetően amikor megvettem a lejátszót ehhez tudtam viszonyítani.
Fizikai tekintetben: egy masszív, zippo nagyságú kis játékos. Kézben tartva olyan érzetet kelt, hogy nyugodtan földhöz is vághatnád, nem lesz semmi baja (persze, nem próbáltam ki ), a jack dugó és a microSD slot is 110%ig profi, precíz, nem lötyög, full passzentos az egész.
SW oldalról: szerintem teljesen jól kezelhető, az olcsó lejátszóktól megszokott módon a mappákat/file-okat időrendbe rakja (hallottam olyan meséket, hogy a "nagyok" tudnak valódi ABC-sorrendbe rendezni )
Mappamélységet nem tudom, nem teszteltem igazán. 2szintig biztos, hogy vígan tudja kezelni (ennyit használok)
Támogatott file-ok közül első nap próbálgattam párat, de nem nagyon akartam vele vacakolni, igy amit tapasztaltam: .cue file-okat nem támogatja, .wv-t nem támogatja, mp3at mindent megeszik, .flac-et mindent megeszik, .ape-t lejátssza, viszont, ha lejátszás közben mászkálsz a könyvtárakban, hogy másik számot keress, akkor megadja magát és jó kis statikus zajjal jutalmaz ezek tudatában az összes zenét darabolt flac-ként tárolom rajta
EQ-t nem próbáltam, annyi biztos, hogy nincs custom opció ahogy végigfutottam a választási lehetőségeken.
Töltési idő szgép/usb-n keresztül 3-4óra max, természetesen használat közben is lehet tölteni.
Lejátszási iső 16bises flac file-ok esetén (P3, 22-24/40es hangerő) 8-10üraHang szempontjából: a mai nap folyamán "sajnos" volt szerencsém kipróbálni egy Colorfly C3ast (azért sajnos, mert fáj, hogy annyira rossz SW szinten a Colorfly, más különben vissza nem adtam volna, de jobb a békesség, mert hamar úgy járt volna, mint Tulku kolléga D2-je)
Mivel ezt a lejátszót legalább néhány tapasztaltabb fórumozó ismeri/hallotta, igy ehhez viszontitva talán pontosabb képet kaptok
Mivel a Colorfly véleményem szerint minden fontosabb (hang szempontjából) dologban jobb, mint az xDuoo, ezért a legegyszerűbb, ha "pontozva" írom le az xDuoo tudását. Fülhallgató a megszokott P3 természetesen
Szóval, ha a Colorfly C3 100/100, akkor a xDuoo X2:
- részletességben: 75-80/100, szinte az összes 16bites flac zenémben egyértelműen új hangok jelentek meg, nagyon ledöbbentem...
- térben: 85-90/100, érezhetően "tágasabb" az egész, nem sokkal, de mégis ott az a "10-15%"
- alapvetően nem sokat hallgattam, így külön-külön a mély/közép/magas tartományt nem volt időm megfigyelni, ami viszont nagyon feltűnő volt, hogy a Colorfly mintha a mély tetejét/közép alsó részét kicsit kiemelné... azért gondolom, hogy ez a lejátszó sajátossága, mert ez a tartomány a c3hoz képest az x2 és a teló esetén is hátrébb van, és az ének van elől, c3nál pedig majdnem annyira elől van ez is.
- amiben viszont a xDuoo nyer az az erő... a C3 30-32/40en szól olyan hangosan, mint az X2 22-24/40en. (a telefonom max hangereje egyébként az X2 18-19/40es hangerejének felel meg )
Hát ennyire futotta tőlem az "elemzés". Remélem azért segít valamelyest.
Biztos van valaki (akár többen is), akik hallottak C3at és Sansa-t is, igy indirekt módon valamennyire be lehet lőni, hogy az X2 a Sansa-khoz képest milyen lehet. (persze, ha adtok valamennyire erre a leirásra )Ami biztos, ahogy ezt már többször említettem itt: ilyen kategóriájú telókat (mint az enyém) bőven érdemes leváltani vele, ahogy ez igaz elméletileg a Sansa lejátszókra is. Főleg, ha forrásigényesebb fülessel akarjuk hallgatni.
Bármi hülyeséget/érthetetlen dolgot írtam nyugodtan kérdezzetek. (este is van, nem is értek hozzá stb. szóval halmozottan hátrányos helyzetben vagyok )
Én pedig most szépen, csendben próbálom túltenni magam és elfelejteni a C3as hangját
Illetve reménykedem, hogy az X3 fog tudni annyit, mint a C3, vagy esetleg létezik ebben az árkategóriában hasonlóan jó, de nem touchscreen-es lejátszó?[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nekem az alapvető kezelésével amúgy semmi problémám nem lenne, viszont a "random nyomkodja magát" bug-tól a falnak mennék rövid időn belül. (amit elméletileg a touchscreenre kerülő ujjlenyomat/zsír okoz)
vagy te is erre gondoltál?"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
megvárom az xDuoo X3at (habár alin már van pár embernél $109ért, de reménykedem, hogy lesz EU-n belül is. No meg addig legalább lesznek normális(abb) review-k is róla.
peestheee: Ruizu x06 akkor éri meg a felárat az x02vel szemben, ha szükséged van a BT-re, mert a többi tekintetben ugyanaz (elméletileg).
pulutodurumo: Amúgy az xDuoo-nak teljesen normális/logikus menükezelése van, a Ruizu-nak van olyan csodálatos, amit "szokni kell"
-
K1LLMy53Lf
senior tag
head-fi-n olvastam régebben, hogy van köztük valami "rokoni szál"...
elvileg ugyanaz a tervezőjük, tehát nem annyira meglepő a hasonlóság"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ha esetleg valakit érdekel (rajtam kívül) audioheaven fogja árulni xDuoo X3-at EUn belül 1év garival. Egyelőre tesztpéldányt kapott, a hónap végén kezdődik a terjesztés (ahogy aliexpress-en is), akkor tud konkrét árat mondani. De a xDuoo X2 árából kiindulva 110-120euro +szállítás lesz (az X2 kint $50 nála 50euro)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Narakh #27107 üzenetére
ha jól emlékszem head-fi-n írták, hogy 64gb-ossal is megy. De nincs kizárva, hogy rosszul emlékszem. Sajnos csak 32gb-os kártyáim vannak, így nem tudom tesztelni
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Narakh #27112 üzenetére
pontosan. a rámásolás sorrendjében látod a mappákat (és mivel mappa szinten másol általában mindenki és a tartalma sorfolytonosan másolódik, így a mappán belül természetesen filenév szerint ABC sorrendben lesz). De eddig az összes budget lejátszó így jelenítette meg, amikkel találkoztam (még a Colorfly C3 is így rendezi)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
@Narakh: ahogy fentebb írtam kérdés, hogy milyen teló. Meg persze kinek mi a fontos Én együtt tudok élni ezzel a "hibával" cserébe a "jobb" hangért.
kicsit OFF téma: penonaudio mivel postáz? szerintetek, ha tőlük rendelek X3at mekkora eséllyel akad fenn vámon?
(egyébként van már róla egy fél "review" a head-fi x3 topikban a mintadarab alapján. Egész jónak hangzik ár/értékben, főleg, ha az árát is hozzávesszük Erő biztos van benne, mert elv 1/100 hangerő annyira
hangos, mint FiiO X1-nél a 28/100 )[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz kemcso #27116 üzenetére
igen, tudom, csak gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ezzel. nekem egyelőre egyik lejátszó sem akadt fenn (pedig az x2 is fém kocka, csak picit kisebb, de nem sokkal, ahogy néztem a tech.spec-et )
no de majd megvárom, hogy audioheaven mit mond, h ő mennyiért adná, aztán kiderül (meg persze várom banggood válaszát is, hogy ők fogják-e forgalmazni, mert x2 van és már eu raktárból is elérhető)"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Narakh #27118 üzenetére
igen, van olyan program, ami "befrissíti" a file-ok "idejét" ABC sorrendnek megfelelően, és akkor a lejátszó lényegében ennek megfelelően ABC sorrendben fogja látni, de nem foglalkoztam vele, mert nekem így teljesen jó
illetve mire eljutsz odáig, hogy jobb lenne egy DAP, addigra pont eladom a sajátom
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Bukk900 #27191 üzenetére
én tervezem/terveztem, csak az egyelőre fellelhető 1-2 review most picit elbizonytalanított, úgyhogy várok (pedig eddig vártam, mint a messiást).
Kell még idő, hogy legyen azért megfelelő számú vélemény, meg persze pár FW update (mert támogatottságra az X2 alapján eddig nagyon pozitív a xDuoo hozzáállása)Amúgy EU-n belülről is beszerezhető, hivatalos forgalmazótól
(#27192) Tulku: szerintem hihető lehet
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz lacko6 #27200 üzenetére
Lengyelországból 110euro szállítással paypal-on fizetve. (ma írta srác h végre megérkeztek hozzá)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz lacko6 #27208 üzenetére
(#27209) Bodz: hát egyelőre még várok vele, vagyis pontosabban több review-t, mert Head-Fi-n olvasható első benyomások alapján elbizonytalanodtam
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Bukk900 #27228 üzenetére
jó látni, hogy valakinek pozitív tapasztalata van, és tényleg adnak ennyiért is MX04-et. Engem egy másik eladó átvert ali-n ezzel a hangkártyával (sajnos tapasztalatlanság miatt buktam is a pénzem, de ez egy másik történet)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát megpróbálom röviden:
megrendeltem, munkatársa segítségével, az eladó küldött egy csomagot, ami egy teljesen cuccot tartalmazott. (értékben természetesen töredéke a fizetett hangkártyának) Csináltam fotókat, írtam eladónak, hogy valami nem stimmel. ' hét után nyitottam egy dispute-ot, leírva ugyanezt a problémát, és megoldásként írtam, hogy vagy full refund vagy küldje el a jó cuccot. Pár nap után reagált, megírta, hogy bocs, küldi akkor a jót a kérésnek megfelelően. Emiatt elutasította a dispute-ot, és felajánlotta helyette $0 refund és küldi a jó item-t. Kérte, hogy fogadjam el, hogy tudjuk folytatni. Ezt meg is tettem, mint később kiderült rosszul, itt szúrtam el az egészet, mert igy az eladó megkapta a pénzt, ami addig az ali-nál volt. Kérdeztem tőle, hogy ilyen kor mi van, nem reagált, majd 10nap múlva írtam, hogy mi a helyzet, akkor pár nap múlva adott egy tracking number-t. Ez 1hét+ után sem látszott a rendszerben, így felvettem email-ben a svéd postával a kapcsolatot, hogy nézzenek utána, hogy egyáltalán létezik-e. A posta megerősítette, hogy nem létező tracking. Beszéltem live chat-en ali vevőszolgálattal, azt mondta, h továbbítja az illetékes osztálynak, akik felveszik az eladóval a kapcsolatot stb. Kérte a nevem, email-cimem stb.1hét múlva ismét írtam, hogy mi a helyzet, természetesen teljesen új ügyintéző, de csak live chat van, semmi hivatalos support email stb, ahol nyomonkövethető az előzmény stb... ez alkalommal kiderült, hogy a korábbi beszélgetés során említett illetékes csoport nem is létezik, szimplán annyi, hogy az ügyintéző ir egy levelet, amiből ez alkalommal másolatot is kaptam... ez a fentiek ellenére annyit tartalmaz, hogy én, mint vevő (vásárlási szám stb megadva) szeretném felvenni vele ( a nagyrabecsült eladóval) a kapcsolatot. Ez mellett amit tettem, hogy 1*os értékelést adtam az eladónak és leírtam, hogy átvert. Szóval ennyi. Amint elfogadod a dispute megoldását vagy visszaigazolod, hogy megvan a csomag és rendben azonnal megkapja az eladó a lóvét és onnantól nincs semmi visszaút. Szóval így buktam 23k-t.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
igen, csak ugye mivel konkrétan ott van leírva dispute-ban, hogy küldi a jó cuccot, így elfogadtam a felajánlott megoldást. Tehát itt szúrtam el, hogy azt hittem, hogy ez bármit is jelent. Most már tudom, hogy semmit. Pedig próbáltam odafigyelni mindenre, mindent helyesen csinálni. Drága tanulság volt ez így, no de vissza már nem csinálható sajnos, ez van.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz CyberVanDal #27244 üzenetére
Az, hogy "közepes" eléggé szubjektív (ahogy az is, hogy "átlagos fülhallgató")
Nem írtad, hogy itthoni vásárlású érdekel-e mindenképpen vagy lehet külföldi beszerzés is.
Legolcsóbb/költséghatékonyabb megoldás: Ruizu X02+Piston3 YE (vagy sima) = 8-11k
De az xDuoo X2+Piston2/3/VSD3S kombók is baromi jól szólnak, ízlés kérdése melyik hangkép áll hozzád közelebb (igaz, az X2nek nincs belső memóriája, de nem nagy összeg manapság akár egy 32-64es kártya sem, a keretbe beleférne mindenképpen).Sansa-kat majd a többiek ajánlanak, azoknak van belső memóriájuk is.
(illetve azt sem írtad, hogy használt is jó-e, mert aprón néha el lehet csípni pár jó lejátszót: cowon, colorfly, ihifi)
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Bukk900 #27228 üzenetére
tényleg durva ez az eladó. megrendeltem tőle szombat éjjel, pár óra múlva jött a driver link illetve ma az értesítés, hogy feladta
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Chuck Norris #27263 üzenetére
no offensive, de a Fiio nem kínai?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ha esetleg valaki szemez az xDuoo X3 lejátszóval, most már banggood-nál is kapható, vagyis nagy valószínűséggel UK raktárukba is lesz (x2 1-2hónap múlva került át ugyanazon az áron, amennyiért a kínai raktár árulja)
ugyanakkor, ahogy folyamatosan olvasom head-fi topikban a benyomásokat róla én lehet nem fogom ezt megvárni, hanem megveszem audioheaven-es sráctól
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát én ugye pécsi vagyok, BP-en szökőévente, ha járok, így hacsak te nem jársz errefelé, nem igazán futunk össze.
(habár dec 12.én lehet megyünk fel Nightwish miatt, de ez még képlékeny párom miatt, mert én vagyok az, aki szereti őket.. no de ez egy másik történet )"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Hirtelen felindulásból ugyebár megrendeltem mégegyszer a Musiland 04 MX USB hangkártya/DAP-ot. Ma meg is érkezett. Hát... a 22k minden egyes forintját megéri (mondjuk 45k-ért, amennyiben igy nekem fájt, nem tudom, de azért örülök neki, hogy megvettem). Legalábbis a xDuoo X2höz képest részletekben/térben elég sokat ver rá. Bővebben, ha valakit érdekel majd 1-2hét múlva, mert inkább hangkártyaként használom most, mint DAP-ként
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz peestheee #27325 üzenetére
ha jól tudom, akkor:
DAC: digital to analog converter ("hangkártya")
DAP: digital audio player ("empé3 lejátszó")
AMP: amplifier ("erősítő")de lehet, hogy nincs igazam
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz lacko6 #27339 üzenetére
sztem mo-on még nincs senkinek
én folyamatosan követem head-fi fórumon a tapasztalatokat, mert nagyon érdekel engem is ez az lejátszó. Az ottani beszámolók alapján igen. (elv fiio x3 2nd gen-t lenyomja sokak szerint)
támogatottság miatt nem kell aggódni szerintem az x2ből kiindulva. FW azért nincs még újabb, mert maga a készülék is csak ~1hónapja van jelen a piacon, de nagyon akadozva (ez alatt azt értem, hogy pls pennon is amikor kap belőle 3-4db-ot fél óra múlva ismét out of stock )ami egyébként egy nagyon fontos pont (is lehet): nincs EQ, tehát, aki nem tudja anélkül elképzelni az életét, annak (egyelőre; mivel később bele fog kerülni elméletileg) felejtős
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz lacko6 #27341 üzenetére
EU-n belül 2 helyen is van már egyébként, akik hivatalos xDuoo forgalmazók: szlovák Audioheaven ill spanyol xyz (nem tudom a nevüket, de nekik van webshopjuk is)
Illetve ott van még banggood is (onnan jött nekem x2), kínai webshopjukba már van x3 szóval angol raktárban is nagy valószínűséggel lesz majd"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Simi-San #27445 üzenetére
Én is nagyon erősen húzok afelé, hogy beruházom egyre, szóval az elmúlt pár napban átnyálaztam a leendő kínálatot. Van pár jobb ajánlat:
[link] $93,5 ill -$2 spec kupon mai napra (kis készlet)
Illetve van pár másik is, akiknek vannak spec kuponjaik/seller's discount-ok a mai napra, így elég sokat lehet faragni még az árakból
[link] $92,66 ill $100nál -$5 kedvezmény
[link] $98,41 ill $99nál -$9 kedvezmény (kis készlet)
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #27446 üzenetére
"egyszer élünk, még egy doboz gyufát!"
megrendelve"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz arcszesz #27448 üzenetére
c3-at én nagyon imádtam, jobb, mint az x2 (erről írtam is itt a topikban), viszont amiatt a hülye bug-ja miatt nálam elég hamar közelebbi kapcsolatba került volna a fallal
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz arcszesz #27451 üzenetére
ha belefér a keretbe, akkor xDuoo x3
De egyébként az x2 is nagyon jó lejátszó. tény, hogy szeparációban a C3 alatt van, de az áráért sztem jó vétel (én legalábbis szeretem)De egyébként talán ihifi 770c ver.2, illetve fiio x1, ami ajánlott szokott itt lenni. utóbbi esetén nagyon erősen ajánlott a kipróbálás vétel előtt!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz kemcso #27453 üzenetére
igen, ezt többször olvastam én is, ezért is írtam én is úgy, hogy csakis kipróbálással
De akkoris az x3 a bestbuy
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz kemcso #27456 üzenetére
Természetesen majd írok róla pár sort
(#27457) Bodz: Lehet, hogy nálad még friss volt Amúgy a fw cserére/"reinstallra" én is gondoltam, viszont nem találtam erre semmiféle lehetőséget neten, mert elvileg gyökérbe kell másolni, ahol a készülék automaiktusan érzékeli és ha újabb verzió, akkor frissíti. ez mind szép és jó dolog, hogy ennyire júzerfrendli, de így downgrade és a re-inst is kilőve (persze lehet meg lehet erőszakolni a rendszert és manuálisan is fel lehet rakni rá bármit, de én nem találtam erről infót)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz arcszesz #27460 üzenetére
nem tudom mennyi a leghosszabb idő, ami nálad két töltés között eltelhet maximum, de legrosszabb esetben (utazás pl, ahol nincs elérhető konnektor) egy powerbank nem jó megoldás ilyenre?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz arcszesz #27463 üzenetére
hát páromnak az x02 van, ő spec szereti. Hosszan tudja használni, van rádió, a kezelési picit nehézkesebb, de hangra nem panaszkodott. Mondjuk amikor kérdeztem tőle, hogy milyen, akkor a válasz annyi volt, hogy "szól" tehát neki nincsenek ilyen tekintetben nagy igényei.
én, amikor teszteltem, akkor annyira nem tudtam hova tenni x2höz képest, vhogy nagyon kusza az egész... "szét van este a hangkép" (nem tudom ez mennyire helyes megfogalmazás, illetve mennyire érthető, de nem jut eszembe más hirtelen, ami jobban leírnáno, de nem is ez volt a kérdés, csak elkalandoztam.
Mindezzel csak azt akartam írni, hogy az x2 is már előrelépés.illetve természetesen az aksiidőt az is befolyásolja, hogy milyen minőségű a hallgatott hanganyag. Amúgy a feltöltés ~2óra úgy, hogy közben használod. (elvileg ~1-1,5h használat nélkül, de ezt csak olvastam róla én mindig használat közben szoktam tölteni )
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én is egyébként erre gondoltam, hogy egyedi/ritka esetről lehet szó, mivel neten bárhogy kerestem (head-fi topikot szinte végigolvastam), nem olvastam róla ilyen bug-ot, csak hasonlót, h sok tapogatásnál az ujjról rárakódott kosz/zsír miatt behülyül. Viszont itt full tisztára törölve a képernyőt, szimplán bekapcsolva egy idő után (jellemzően 3-15perc) elkezdte a "mutatványt". amit én gondoltam emiatt, hogy extraérzékeny a képernyő, annyira hogy a rajtalévő hajszálkarcok miatt hülyül meg (akárcsak a rárakódott koszok miatt), vagy használat közben az aksi/kondik stb melegedése miatt talán hőtágulás belülről (vagyis alulról) nyomást fejt ki a kezelő tapirészre és ezt érzékeli.
Bármi is lehet az oka, én jó ideig tartózkodom a tapogatós lejátszóktól (ezért is best buy nekem az x3 )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Synology NAS
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Everest / AIDA64 topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest