Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
válasz tomab04a #17049 üzenetére
Én egészen biztosan nem vennék Iphone 4nél régebbi konstrukciót. Saját tapasztalatból mondom, hogy az ez előtti verziók sokszor fagytak (oké lehet már van hotfix, vagy epölék hogyan hívják), de az okosteló topikban egészen biztos vagyok benne, hogy ajánlanak sokkal jobb és újabb telefont az i2g-nél. Lehet, hogy most sokan a fejemet fogják venni, de az alma cuccok a megjelenésük után 3-4 hónappal szerintem már túlárazottnak számítanak, mert a többi gyártó behozza őket (és már az android is szépen halad az egységes kinézet felé, nem beszélve a w8-ról)
* ha pedig zenelejátszásról van szó, detto ugyan ez a véleményem, biztosan van telefon, ami olcsóbban veri hangzás tekintetében IS[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz tomab04a #17049 üzenetére
Konkrétan dobozhangja van egy Samsung Galaxy S vagy egy Cowon D2 mellett.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
-
Tim82
félisten
válasz tomab04a #17053 üzenetére
Nem azért említettem a Cowon-t, hogy azt vedd. Ezzel a kettővel tudom összevetni az iPhone 2G-t itthon és messze az iPhone-nak van a legrosszabb hangja vezetékes fülessel és önmagában kihangosítva is. (A BT-s headsetemmel meg nem szeretik egymást.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz tomab04a #17077 üzenetére
hááát, nem tudom így találsz-e bármit is, mert a telefonos és az audiofil közösségnek merőben mások az igényei, illetve általában a telefon tesztekben a zenei rész nem túl alaposan van megvizsgálva (általában a lejátszó szoftvert nézik, meg hogy hogyan szól a gyári IE fülessel). audiofilek meg nem nagyon szoktak telefont tesztelni
tényleg, amúgy milyen fülest/fejest akarsz hajtani róla?steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz tomab04a #17118 üzenetére
rendben, holnap fel is teszem a képet.
mondjuk ha máshogy nem, alaplap cserével megoldható, de az kb annyiba kerülne, mint amennyiért a komplett lejátszót vettem.
viszont komplett készülékházat is egész olcsón lehet venni a neten. csak a sima fekete/fehér túl snassz, nekem valami mintás kéne[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz tomab04a #17120 üzenetére
valami SMD kapcsoló, nekem vastagréteg technológiával készült szutyoknak tűnik.
am igen, eredetileg vinyó volt benne, és igen, elvileg az SSD kevesebbet zabál.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz tomab04a #17122 üzenetére
én inkább kompletten az egész kapcsolót cserélném ki, van kellően jó pákám hozzá, sztem ki tudnám cserélni, csak persze ahhoz találnom kell ilyen kapcsolót. de tényleg, az is lehet hogy elviszem szervizeshez.
#17124: igen, valami ilyesmi, de nem teljesen ilyen. teljesen négyzet alapú, és a sarkain vannak a forrasz felületek.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz tomab04a #17124 üzenetére
igen ilyesmi kapcsoló, de úgy néz ki sikerül szereznem egy döglött ipod video alaplapot, arról elvileg le tudok szedni.
emiatt valszeg egy hetet csúszni fog az írás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest