Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz ponti_ak #4067 üzenetére
Köszi! Ezt még nem is láttam.
Amúgy azt megértem, hogy szeretnék, ha a Sandisk kihozná a "lehető legjobb" lejátszót a piacon 10ezer forintos áron, de arra senki nem gondol, hogy talán a memóriavezérlő/memória sebessége kevés lenne FLAC lejátszáshoz! Nem másol a Cli polyan fürgén mint az Iaudiók!
-
-KoKeSz-
tag
válasz ponti_ak #4079 üzenetére
Igen ezt az oldalt énis megtaláltam de ez csak használati útmutató és driver hozzá...hihetetlen hogy még egy weboldala sincs a gyártónak ahol pár dolgot irnának róla
Szerintem ha találnék hozzá szoftverfrissitést lenne rá esély hogy megjavuljon...de hát nehéz lesz ilyen support mellett...
Max visszaviszem a m**ia m*rkt-ba és feldugom a s**gük*e ha nem cserélik ki...Ja és köszi azért a segítséget!!!
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz ponti_ak #4139 üzenetére
A sony A800-as szériában MTP van elvileg, de nem olyan mint amit leírtál. Sp2-e gépeken megjelenik egy ikon sajátgépben és ha megnyitottam azt másolok rá amit szeretnék, kiterjesztéstől függetlenül. Semmi id3-taggal nem szarakszik. A lejátszó maga tud könyvtár, előadó meg még kismillió igény szerint zenét rendezni a másolás után használat közben. Szerintem a különböző gyártók különböző MTP szabvány/módokat alkalmaznak a készülékeikben, mert nem először olvasom azt hogy mtp=szívás, pl iriver esetén. Én meg eddig bárhova bedgutam a sonyt ment
a másolásnál nemtom csinál-e valamit a wmp-el a háttérben a win, de megnyitni nem kell, sajátgépben egy sima külön meghajtóként van nálam a dolog
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ponti_ak #4139 üzenetére
Hát most már teljesen tanácstalan vagyok. Olyat biztosan nem szeretnék, mint a Samsungnál olvastam, hogy feltöltöm a könyvtárba rendezett zenéket (1 könyvtár, 1 album), a lejátszó meg id3 tag alapján össze-vissza rendezgeti . Sajnos nem minden zenémnek van rendesen kitöltve az id3 tag-je, úgyhogy a drag and drop megoldást preferálnám.
Panasonicokról mi a vélemény?
-
ponti_ak
addikt
-
Macilaci457
őstag
válasz ponti_ak #4317 üzenetére
Én úgy látom, hogy manapság minden lejátszó jobb a másiknál, ha
o) színesebb a kijelzője
o) érintőkijelzője van
o) nagyobb kijelzője van mint a többinek
o) drágább mint a többi (ez kb mind össze is függ)Szeretném, ha egyszer szétválasztanák a vizuális, tehát videó megjelenítésére ihletett modelleket a DAP = Digital AUDIO Player megnevezéstől. Ha így nézem, egy nagy, érintőkijelzős valami nem lehet a legjobb audió player. De lehet a legjobb hordozható audió-videó player, mondjuk legyen DVP.
Erre nagyon jó példa az ABI Photoshop a Fake versenyére több használható player érkezett (mellesleg az én munkáim is kint vannak a címlapon), és a nyertes ez lett:
[link] Szépnek szép, de DAP-nak biztos nem venném meg.[ Szerkesztve ]
-
Macilaci457
őstag
válasz ponti_ak #4324 üzenetére
Nekem nagy reményeim voltak a Trekstor Vibez-ben.... Szerintem az áll legközelebb az ultimate DAP-hoz, de a Trekstor gyenge kis cég, és fél éve csúszott a Flash-es Vibez, amiből végre most lehet már kapni, de a saját weboldalukon még mindig hallgatnak róla. A Fw frissítést pedig egy fanatikus volt RIO programozó adta ki, nem a Trekstor.
Ezt is el lehet majd felejteni, legenda lesz, mint a Karma, viszont még lehet kapni, és nem is drága. Lehet, hogy egyszer szerzek egyet.
javítás: nem lehet kapni. Mp3player.de-n egy hete volt a 4Gb-oshól, a 8gb-os érkezése ismeretlen, a 4-est igérik egy hét múlva. Hát, kérdés mi lesz, vagy lesz-e.... másfél éve igérgetik a docking-stationt...
[ Szerkesztve ]
-
JasonD
aktív tag
válasz ponti_ak #4344 üzenetére
Sajnos nem állítható. Úgy látszik ezt kell megszokni.
Bevallom, megvétele előtt, azért kicsit átnéztem a piaci kínálatot. Még a sansa clip és a creative zen maradt mellette versenyben. Ja, egy mpio-n (ML-300, mert az ML100 már kifutott) is gondolkodtam, de csak mert van egy jó pár AAA-s akkum. Viszont az ML-300 szerintem eszméletlen ronda, vki szavaival élve "úgy néz ki, mint egy múlt századi öntöttvas fürdőkád". Szóval több napos mérlegelés után követtem el, hogy megvettem az M3-ast.SOAD19: Köszi! Üdv neked is. Az akksi működési idejéről még nem tudok nyilatkozni. kb. 1 órája töltött fel.
Degeczi: a számok végi akadozást még nem tapasztaltam idáig, de nem is szeretném . Nekem 1,3 GB (kb 100 fájl) zenét kb. 5 mp alatt frissített. A töltés utáni frissítés nekem is fennáll. Teljesítménye sztem jó. Próbáld ki egy 16 ohmos fülessel.
Kérdés: melyik a legújabb magyar firmware?( most a 2004.2 van fenn, ezzel viszont az előadóknál furcsa karakterek vannak.)
-
lacebo
csendes tag
válasz ponti_ak #4395 üzenetére
11 éves!Megnézte,tetszett neki.Viszont,(nem tudtam,hogy már itt tart),azt mondta,hogy nem akar gagyit venni,inkább gyűjt egy jó minőségűre.Most Dimarson van neki,ami az utolsókat rúgja.Ezt a Sansa-t meg tudná venni,de lehet,hogy az lesz,hogy ideültetem majd a topic elé,hogy olvasgassa.
-
törölt tag
válasz ponti_ak #4433 üzenetére
A81x-es szériától sokban nem különbözik...gyak. egy más(és nagyobb) külső, 2->2,4-es kijelzőméret+bluetooth. A menü tök ugyanaz. Gondolom hang is meg funkciók is+a bluetooth. Akksi idő is kb ugyanez, szóval abból raktak bele erősebbet ami a nagyobb képernyő ellenére is hozza a szintet. Kivették azt a jó kis 5 nyomáspontú körnavigátor gombot ami a 81-esekben van, baromi jó használni, de ez sem tűnik vészesnek. Az ára jó, ugyanannyinak tűnik mint a 81-es szériáé, ha lesz 2 és 4 gb-os kivitelben úgy pláne megéri ha az ár annyira csökken a memmérettel mint a korábbi szériáknál. Így okés, de ez megint csak középkategória, mert 99,99% hogy sisssstereg és nem mindenki bkv-al közlekedik hogy ne vegye észre.
-
vili13
őstag
válasz ponti_ak #4447 üzenetére
Engem nagyon-nagyon zavarna, hogy a töltésnél és másolásnál a mellékelt 1db kábelhez vagyok kötve, azt hordhatom mindig magammal, és ha elveszik vagy megsérül, szinte biztos hogy csak külföldről és elég drágán tudom pótolni.
Amúgy a 800/810 széria nekem is tetszik, sőt ez az új 820 is. Csak hát ott az a fehérzaj, meg ezek borzasztóan buták egy iaudio-hoz mérten.
-
ponti_ak
addikt
válasz ponti_ak #4447 üzenetére
Rájöttem! A beépített Noise Cancelling feature fogott meg a 9-es szériában. Az idegölő metró-zaj miatt számomra ez nagyon fontos.
-----
Közben jól felpörgött az abi ..
Sony NWA 820 cikk [+ cradle (TV-in+out, felvétellel) + külső hangszóró]Sansisk Sansa Clip vs iPod Shuffle: Winner: Sansa Clip (nem megepetés)
Sony NWE020F: kis színes.
-----
Rezidens helyszíni tudósítónkat hallották az AnythingButiPod site-ról. Köszönjük figyelmüket.
---- -
törölt tag
válasz ponti_ak #4475 üzenetére
Választanom kellett.Jelenleg van egy N70-es Nokiám,aminek köztudott,hogy nincs valami hú de jó kijelzője,pedig szeretek rajta filmet nézni.Nagyobb mobilra meg nem cserélném el,mert nagyon hozzám nőtt.Ezért arra gondoltam,hogy megveszem a D2-t.Remek kijelző,30 fps-sel mennek rajta a filmek,sorozatok és még játékot is lehet rá tölteni(ezért is vettem volna egy szebb kijelzős telefont).+ még kell egy szuper iAudio mp3 lejátszó is,amely hozza az U2 szintet minőségben,funkciókban,ha nem jobbat.Szerintetek így ésszerű,hogy a D2-t választottam?Segítsetek!!
-
klozetkilinc
csendes tag
válasz ponti_ak #4502 üzenetére
ponti_ak: én aztán kizárólag zenehallgatásra fogom használni, engem a képnézegetés rohadtul nem mozgat meg arra ott szgép és a szép nagy monitor
Kizárólag a zenei pluszminőség miatt gondolkodtam el az iaudio-n, mint márkán, és árban ez a kettő állt még korrektül, de jobban belegondolva, meg a te írásodat is olvasva, már biztos vagyok benne,h a sansa clip - cx300-zal teljesen tuti hangzásminőséget fogok kapni.Nem sajnálnám a pénzt a jobb lejátszóra, ha tudnám, hogy hosszú távon szolgálni fog. De minekután eddig egy tutijó régi mpio-m, és egy iriver-m járult hozzá a zsebesek muzikális élményeinek gazdagodásához (bár nőne köröm a hónuk alá) így már a sansa-cx300 páros 20ezrénél nem látom értelmét többet kiadni...
Ha két év után még mindkettő meglesz, és már nem lesz jó az aksi, odaadom kis clipet egy csóró kiskölöknek, és veszek újra egy tutijót...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest