- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Ati1979 #24616 üzenetére
HD800-hoz egyszer volt szerencsem kiprobalni, bar nem volt rendes forras hozza, de az tenyleg eszmeletlen jo cucc azert minden tekintetben. Ha lenne folos ~300k-m fejhallgatora, valszeg azt vennem
Nyilvan keves lesz hozza, de nem is ehhez vettem elsosorban, ahogy mondtam, nem biztos h az uton egyaltalan hasznalnam ezt a lejatszot (inkabb foleg otthon), egy sima telefon melle meg jo lesz azert az.
De amikor eleg sok nagy fejhallgato is keves hozza, valszeg igazabol szinte barmelyik kis fules keves lenne amugy isPersze lehet azert kozeliteni ott is a minoseget, de annyira nem szempont most nekem, hogy most arra is koltsek egy kisebb vagyont, egyelore beerem azzal ami otthon van, utcara meg most jo lesz az. De majd meglatjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest