- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem 2.0 !

Segítenétek még egy picit.. kérném szépen..
Most a TB-ben a céges aláírásomat a postafiók beállításnál, az aláírás mezőben kitöltött sima text szöveg adja, oda írtam be amit szoktak, viszont másik aláírásra is szükségem lenne, mondjuk másik cégként.. látom, hogy fájlból is be lehet hívni, de az hogy fog kinézni? txt fájlból betöltöm a szöveget relatív formázatlanul, és minden emil írásnál betöltöm külön, hogy épp melyik cég nevében írok, és még formázom is? hogy néz ez ki, valójában....hogy praktikus ez ??? Én kizárólag sima txt formában levelezek, nem akarok htmlben létezni.. Köszönöm ha írtok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Revolut
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest