- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- gerner1
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Eddig tudtam használni a Windows 10-es posta és naptár appot amit tökre szerettem mert iszonyat jól integrálódott a W10-el. Különösen a notificationök miatt szerettem! Viszont most úgy döntött, hogy 2 fiókot nem tud hozzáadni amelyeket eddig hozzá tudtam de a 3.at igen. -.-"
Szeretnék használni Thunderbirdöt viszont néhány dolog hiányzik nekem a W10-es posta és naptár appból megszokott funkciók közül.
1. Integrálódás a W10-es notification centerrel (eddig a GNotifier volt erre jó kieg de most már nincs supportolva és nem lehet felrakni)
2. Google naptár használata
3. Amikor X-elem akkor ne zárja be hanem a taskbarra rakja ki, tehát az új emailokat akkor is megkapjam és róluk az értesítést is és könnyen nyitható legyen! (Eddig a MinimizeToTray revived kieget használtam de nem supportolt)
4. Amikor elindul a program akkor automatikusan a háttérben történjen. Ne nyissa meg a kliens ablakot!Ezen funkciókra tudtok megoldásokat ?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- S21 Dobozában
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest