Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Eddig tudtam használni a Windows 10-es posta és naptár appot amit tökre szerettem mert iszonyat jól integrálódott a W10-el. Különösen a notificationök miatt szerettem! Viszont most úgy döntött, hogy 2 fiókot nem tud hozzáadni amelyeket eddig hozzá tudtam de a 3.at igen. -.-"
Szeretnék használni Thunderbirdöt viszont néhány dolog hiányzik nekem a W10-es posta és naptár appból megszokott funkciók közül.
1. Integrálódás a W10-es notification centerrel (eddig a GNotifier volt erre jó kieg de most már nincs supportolva és nem lehet felrakni)
2. Google naptár használata
3. Amikor X-elem akkor ne zárja be hanem a taskbarra rakja ki, tehát az új emailokat akkor is megkapjam és róluk az értesítést is és könnyen nyitható legyen! (Eddig a MinimizeToTray revived kieget használtam de nem supportolt)
4. Amikor elindul a program akkor automatikusan a háttérben történjen. Ne nyissa meg a kliens ablakot!Ezen funkciókra tudtok megoldásokat ?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest