- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messa
tag
Köszi a visszajelzést. Igen, igen jelenleg két gmail címre irányítottam a naplózás feladatát. Gondoltam 2x15Gb tárhely elég egy darabig, de majd kiderül. Közben beszéltem a "T"-vel ők nem mondtak semmi értelmeset 4x átkapcsoltak másik munkatárshoz aztán közölték, hogy kliensben oldjam meg a dolgot.
Szimpi a Thunderbird, az igazat megvallva én most használom igazából először, de már most mindent megtaláltam benne (némi segítséggel
). Megmutogattam a főnöknek szerintem hajlani fog rá, hogy megspórolja az MSOffice árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Megmutogattam a főnöknek szerintem hajlani fog rá, hogy megspórolja az MSOffice árát.