Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Profilokat nem használtam még, 1 van mindig, aztán néha azt takarítom vagy resetelem. Ennek majd utána kell olvasnom.
De melóhelyes gépen a web appos megoldás zabálja a CPU-t meg a RAM-ot, igaz ott chromeot használunk, és amikor megnyitom mondjuk a web appos chatet akkor +10 szál jelenik meg a task managerben. Igaz mellette nyitva van egy böngészőben 10-15 tab, ami a munkához kell és az eleve 20-25 szál.
De itthon meg nyilván nem használnék ennyi mindent, főleg nem egyszerre.A Postmaster firewallt nem találtam, csak egy google mail toolt.
Érdemes a Win firewallt leváltani? Nálam most az van + a Bitdefendernek vannak plusz beállításai.Routerre régebben volt Merlin custom rom, de már évekkel ezelőtt használtam, de kell lennie több elérhetőnek is. De talán van szűrésre külön opció benne, azt tudom, hogy DNs választásnál van több opció is. Egy Asus RT-AC66U B1-et használok, megnézem majd mi elérhető rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911