Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Profilokat nem használtam még, 1 van mindig, aztán néha azt takarítom vagy resetelem. Ennek majd utána kell olvasnom.
De melóhelyes gépen a web appos megoldás zabálja a CPU-t meg a RAM-ot, igaz ott chromeot használunk, és amikor megnyitom mondjuk a web appos chatet akkor +10 szál jelenik meg a task managerben. Igaz mellette nyitva van egy böngészőben 10-15 tab, ami a munkához kell és az eleve 20-25 szál.
De itthon meg nyilván nem használnék ennyi mindent, főleg nem egyszerre.A Postmaster firewallt nem találtam, csak egy google mail toolt.
Érdemes a Win firewallt leváltani? Nálam most az van + a Bitdefendernek vannak plusz beállításai.Routerre régebben volt Merlin custom rom, de már évekkel ezelőtt használtam, de kell lennie több elérhetőnek is. De talán van szűrésre külön opció benne, azt tudom, hogy DNs választásnál van több opció is. Egy Asus RT-AC66U B1-et használok, megnézem majd mi elérhető rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Svájci jellegű bicska eladó
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911