Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Debian Sid alatt használok Iceweasel böngészőt és az audió/videó tartalmak megnyitására az mplayer plugin van felrakva, ami beállította magát alapértelmezettnek, így minden releváns tartalom mplayeren keresztül nyílik meg.
Szeretném ha némelyeknél(pl. mp3, amit audio/mpeg objektumnak ismer fel) rákérdezne, hogy mit szeretnék.
Az about:config-ban a "browser.download.hide_plugins_without_extensions"-t false-ra állítottam, a Beállítások->Alkalmazások-nál az összes "audio", "mpeg", "mp3" szavakat tartalmazó részt "Rákérdezés mindig"-re raktam, böngésző restart, de ezek után is megnyitja az mplayer pluginnal alapból.
Hogyan lehetne erről lebeszélni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911