Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Pityu.
üzenetére
Többféleképp is működtethető nem emlékszem, hogy új oldalt nyitna meg.
Lehetőségek:
1. jobb klikkes menü és ott - az első opció az S3-nál "translate the page" és akkor ezt az oldalt fordítja le felül a google sáv ott visszaválthatsz eredetira.
2. kijelölsz egy szövegrészt akkor egyből megjelenik az ikonja és akkor arra kattintva egy kis ablakban lefordítja azt a szakaszt.
3. az első opciónál az S3-nál a második opciónál "Translate the page via google Web site" ekkor fog új oldalt nyitni.Megjegyzem az S3 a LEGJOBB és ezt azért merem kijelenteni mert a felső menüs ikonjára kattintva a settings-re kattintva elképesztően sok beállítási lehetőség nyílik meg és bőven testre szabható sőt tudja a YouTube vidókat is automatikusan fordítani.
Még tanuló mód is van benne.
A többi fordító ehhez képes fapados tehát annyit tud, hogy katt és lefordítja az oldalt. ez ennél többet is tud.
A lefordított szöveg fölé viszed a kurzort akkor megjeleníti a kijelölt részt.Ajánlom még az IM Translator-t ami szintén nagy tudású, pl. tud olyat, hogy az oldalt úgy fordítja le, hogy szakaszonként és megtartja az eredeti szöveget is a fordítás pedig más színnel van, a színt te állíthatod be - a szemednek megfelelően - ez pl. a fordítás helyességének az ellenőrzésére is jó.
Anno mikor egy időre megszűnt az S3 translator akkor én végigpróbáltam az összes NÉPSZERŰ fordítót - tehát azokat amiket nagyobb számban használtak az emberek ugye ez a Firefox kiegészítőket letöltő oldalán látszik, vagy 6-ot kipróbáltam és az S3 mellett messze a legkomplexebb az IM TRANSLATOR volt.
A többi ahogy írtam fapados, volt olyan ami mindig másik oldalt nyitott és oda fordította le az oldalt nekem ez sem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911