Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz Krystal_s #59975 üzenetére

Néztem pár ilyen bejegyzést. Sajnos elég sok változott. Képtelen vagyok mindent átnézni.
    Amiket próbáltam és most ez, ami ki van emelve a képen 63-ban még volt most a 69-ben már nincs. Létrehoztam, false, true értékekkel, de nem jó.

Közben megnéztem Ubuntu alatt, FF 66.0.3. Na ott még csak el sem indulnak alapból a videók. Külön letölti, de úgy sem tudja elindítani. Telepíteni kell hozzá kodeket.
    "MPEG-4 AAC decoder, H.264 (Main Profile) decoder are required to play the file, but are not installed."

Windows verzióban alapból telepítve van az OpenH264 kodek 1.8.1. Még erre is gyanakodtam, ezért az FF63 profil mappáját (az egészet) átmásoltam egy új FF69-be. És ez a durva, hogy így sem lett jó. Pedig ezzel elvileg átvitte az összes beállítást, kodeket stb.

Syl: Semmi gond, kicsit vettem csak magamra. :B Próbálok odafigyelni az ilyen alap dolgokra, de attól még jogos a felvetés, mert lehetne bármilyen okosított, butított rendszer, vagy simán Win7 N, amiből hiányoznak a médiás dolgok. Bár akkor korábban (63 előtt) is gondom lett volna.

Ránéztem az Nvida VGA-s gépre és azon még FF alatt mennek a Storys videók, viszont Opera alatt ott sem.

Új hozzászólás Aktív témák