Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Néztem pár ilyen bejegyzést. Sajnos elég sok változott. Képtelen vagyok mindent átnézni.
Amiket próbáltam és most ez, ami ki van emelve a képen 63-ban még volt most a 69-ben már nincs. Létrehoztam, false, true értékekkel, de nem jó.Közben megnéztem Ubuntu alatt, FF 66.0.3. Na ott még csak el sem indulnak alapból a videók. Külön letölti, de úgy sem tudja elindítani. Telepíteni kell hozzá kodeket.
"MPEG-4 AAC decoder, H.264 (Main Profile) decoder are required to play the file, but are not installed."Windows verzióban alapból telepítve van az OpenH264 kodek 1.8.1. Még erre is gyanakodtam, ezért az FF63 profil mappáját (az egészet) átmásoltam egy új FF69-be. És ez a durva, hogy így sem lett jó. Pedig ezzel elvileg átvitte az összes beállítást, kodeket stb.
Syl: Semmi gond, kicsit vettem csak magamra.
Próbálok odafigyelni az ilyen alap dolgokra, de attól még jogos a felvetés, mert lehetne bármilyen okosított, butított rendszer, vagy simán Win7 N, amiből hiányoznak a médiás dolgok. Bár akkor korábban (63 előtt) is gondom lett volna.Ránéztem az Nvida VGA-s gépre és azon még FF alatt mennek a Storys videók, viszont Opera alatt ott sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Alkoholista nevelde
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbálok odafigyelni az ilyen alap dolgokra, de attól még jogos a felvetés, mert lehetne bármilyen okosított, butított rendszer, vagy simán Win7 N, amiből hiányoznak a médiás dolgok. Bár akkor korábban (63 előtt) is gondom lett volna.
KAMI911