Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
A Firefox Quantum előtt a Cookie Monster nevű kieget használtam cookie kezelésre. Ezzel 2 kattintással el tudtam fogadni a weboldalakról a cookiekat ha akartam, amúgy a Firefox beállításainál úgy volt beállítva, hogy alapból blokkoljon minden cookiet, de azokat a cookiekat, amiet a Cookie Monsterrel elfogadtam, azokat automatikusan betette az engedélyzett listába. Na most, FF qunatum óta a Forget Me Not -ot próbálom használni. Ennek kicsit más az elve. Ha egy új weblapot látogatok meg, amit előtte még soha, és ha nincsen matching rule, akkor én a FMN -ot úgy állítottam be, hogy blokkolja a cookiekat, amíg én nem teszem át a white listbe. Csak hogy az a baj, hogy az FMN nem "emeli be" automatikusan a Firefox Cookie beállításainál az engedélyezett site -ok közé, hogy elfogadja innen a cookie -kat. Hogyan működik akkor a Forget Me Not? Miért nem működik együtt a Firefox cookie kezelésével? Nem akarom úgy beállítani az FF-t, hogy minden cookiet automatikusan elfogadjon, azt akarom, hogy úgy működjön, mint az FF Qunatum előtt a Cookie Monsterrel, tehát FF beállításainál cookiek blokkolva vannak, de 2 kattintással be tudom emelni az elfogadottak közé.
Vagy a FMN úgy működik, hogy ha az FF beállításoknál az alapértelmezett beállítást kell beállítani, azaz fogadjon el minden cookiet alapból és ezt az FMN felülbírálja ha én úgy állítom be, hogy azoknál a site -oknál, ahol nincs "matching rule", ott blokkolja a cookiekat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911