- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Egy tesztet csinálhatnál, gondolom ismered a Speedtes.net oldalt csinálj egy mérést bekapcsolt adguarddal és utána csinálj egy mérést kikapcsolt adguarddal, ha a letöltési/sebességben és a ping időben javulást tapasztasz kikapcsolt adguard mellett akkor szerintem nincs is miről tovább beszélni, kukázd, persze legalább azt a két adguard-os filter list-et kapcsold be az ublock-ban.
+1 Matthewus-nak én el is felejtettem (nem ok nélkül topigazda - respect!)
- Adguard Base Filters-t szoktam bekapcsolni - 16308 db
- Adguard Spyware Filters-t szoktam bekapcsolni - 6286 dbVan még két adguard-os azokat nem kapcsolom be, ez a fenti kettő a FONTOS.
Ha komolyabb védelmet akarsz akkor ajánlom figyelmedbe az UMATRIX-ot kell egy kis idő mire megszokja az ember de nagyon hatékony. Leegyszerűsítve: egy SCRIPT blokkoló - nem fog lefutni semmi a háttérben a tudtod nélkül ha épp rizikós oldalakon jársz) egy - szerintem - intuitív felületen tudod az adott oldal dolgait menedzselni, megjegyzem amiatt kedvelem mert van már egy alap tiltott és engedélyezett listája emiatt könnyebb vele boldogulni mint pl. a NoScript-el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- Yettel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911