Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
A számítógépemen a rendszer 64 bites, nem gyenge konfig és laptop. A FF 57 (amit próbára tettem fel) és az FF-ESR az 64 bites, a Chrome az 32 bites.
Mindhárom méréskor csak a Startlap kezdőoldala volt megnyitva. Vártam minden méréshez és a kép elkészítéséhez 15-20 másodpercet, és amikor már szinte stabilan állt/vagy már csak alig-alig változott a Feladatkezelőben a proci és a memória használat, csak mindig ezek után készítettem a képeket.(#53003) Puma K
"Ugyan nincs korábbi mérésem, de ez az új 57-es FF érzésre jóval gyorsabb mint volt (56.0.2 vagy mennyi volt a legutóbbi hivatalos-teljes verzió)"Én az ESR sebességéhez képest írtam amiket írtam, az ESR a normál 56-os FF-nál is jóval gyorsabb volt már. Nálam. Lehet, hogy ez az 57-es már tényleg gyors lett az 56-oshoz képest, de ezt én nem tudom megítélni mert az ESR-t használom. Az ESR - és szerintem - még mindig bőven gyorsabb ennél az új 57-esnél. Pedig már vártam volna, mert szerettem volna visszatérni de egyelőre maradok az ESR-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911