Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33183) Steelmanus válasza Sub-ZeRo (#33173) üzenetére


Steelmanus
addikt

Remelem nem laptop volt a gep mert pl ha egy Intel teljesit VGA-kent szolgalatot benne akkor nem mindig a legfrissebb flash a legjobb. En is szoktam segiteni masok gepet rendberakni es van egy regi IBM asztaligep amin XP fut, es egy osregi Intel VGA az alaplapon ezert el van teve az Adobe.Flash.Player-10.0.45.2, mert csak azzal hajlando mukodni. Ma egyre tobb az APU-s gep + dedikalt VGA, es sokszor ha valtana a dedikalt VGA-ra a flash miatt a gep fagy a rendszer. Nem irtad a konfigot pedig jo lett volna tudni.
Sajnalom hogy ilyen rossz velemennyel vagy a Firefox-rol, amiota kijott az elso verzio azota hasznalom, fagyasom nem is tudom mikor volt, ebben az evben biztos nem. Pedig van hogy hetente tobb verziot is feltelepitek Auroa, Fx Beta jelenleg a 24-es esr verziot hasznalom az Adobe.Flash.Player-11.7.700.224-el, + GreaseMonkey + YouTube Center parossal. Es ezeket mindegyik verziora felteszem.
W8 is volt a gepen egy kulon vincsin azon is ugyanugy eljatszottam a FF verziokkal, amig meg nem untam a W8-at, de azota mar kint pihen a vincsi a polcon :D

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.