Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
madrac
üzenetére
Engem oldalt idegesítenek a tabok, meg az is, ha magától töltöget (facebookon is utálom, pl. az alsó linkekre rá sem lehet kattintani
).Nyomtatni, lementeni nem szoktam, session manager nem rossz, bár Opera alatt is ritkán használtam.
Ellenben agybajt kapok a gyári könyvjelzőkezelőtől (oldalsáv nélkül), ha nincsenek hotkeyek itt a mezőben, ha automatán indulnak a videók a yt-n, ha nekem kell kiválasztani a minőséget, vagy, ha nincsen gyorshívó.

(#32374) Edenyke: Tegyél fel egy gyorshívó kiegészítőt (pl. Fast Dial).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
KAMI911