Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Mozilla Firefox 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

madrac senior tag válasz  fatal`

üzenetére fatal`

üzenetérePedig wide monitoron sokkal jobban ki van használva a hely, ha függőlegesen vannak a tabok. Vízszintesen ki se fér több tab rendesen, ill. csak pár karaktert látni a tab címekből, ráadásul elvesz az amúgyis sokkal kevesebb függőleges méretből. Persze a legjobb megoldás az lenne, ha állandóan forgatnám a monitoromat, de az meg kényelmetlen  
 Én keresőkbe szinte mindig továbblapozok, így jó, ha nem kell hozzá külön egerezni, kattintani.
 Könyvjelzőket én egyáltalán nem használok ezekkel az addonokkal.
 Viszont jó lenne, ha lenne valami frankó, gyors inline translator addon. Quick translatornak vannak butaságai. Ha kijelölök egy szöveget, akkor nem mindig rakja ki a kis ikonját a szövegnél hogy arra rányomva lefordítsa buborékba, illetve teljes lap fordításnál elbarmolja a linkeket, vagy lemaradnak.
 Én is valamilyen greasemonkey scriptet használok YT-hoz, de nem vagyok vele teljesen elégedett. Akármit állítok be benne, ugyanúgy pufferel, tekerésnél megáll stb. Mondjuk önmagában is sz*r lehet a YT. Legalább a villanyt lekapcsolja, videó nézésnél, meg lelehet vele menteni a videókat, az mindig működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Update 10.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KAMI911
 KAMI911