- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Topiccsendőr #146473 üzenetére
Nekem régen volt tapasztalatom azzal is, mikor egy részeg bicajos elment az autóm mellett amiben még benne ültem, nekiesett és a pedállal végig hasította az 1 hetes gumim oldalát. Azzal sem tudtam mit kezdeni, megverhettem volna, de már úgy nézett ki, sztem én voltam a tizedik amin aznapi útján keresztül esett.
A rendőr nem jött ki, meg egyébként is leráztak, hogy ebből majd polgári per lesz...A 12 évest meg utol sem érem.
, eltűnik előlem, (főleg, ha a járművem pl a defekt miatt mozgás képtelen). Ha utol érem sem járok jól, mert könnyen bajba kerülök, még rám fogják, hogy elraboltam, meg fenyegettem..., kiskorúval ez még annyira sem játék, ezt tudják is, jó nagy pofájuk van, nyakon se vághatja őket senki még a saját szülei sem, a kis hülyék képesek lennének azokat is feljelenteni.
Erre a másik autós a tesco-ban csak rátesz, lelép, ha mégse akkor azt mondja észre se vette. Ilyen a társadalmi morál, illetve ezt sugallja/támogatja a biztosítási rendszer is. Hatalmas önrészek, kis betűs kibúvók a biztosítók részéről, bonus-malus rendszer, iszonyatosan elszállt javítási árak, hiszen ha mégis a biztosító fizet, akkor lehet többszörös áron, meg mehet az aktuális váltó javítás is
, azt is ráverjük. Itt csak a vétlen tisztességes emberek szopnak, de ők nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest