Keresés

Aktív témák

• Gaboman

nagyúr

válasz yodamastah #40056 üzenetére

Pontosan nem láttam hogy a motor mit csinált,de jobb oldalról kapott rendesen,az első kerékbe, első, hátsó villába, belemart a beton.Elgörbült a moci hátulja, pénteken okosabbak leszünk addigra pontosan meg tudom mondani mi is a gond.

F1DOFigyelj, te is ne engem akarj kihozni hibásnak, semmi olyat nem tettem amiért annak kellene éreznem magamat, mi a faszt keresett egyáltalán kint a forgalomban így minden nélkül.Miért változtatott mindenféle irányjelzés nélkül bal oldali befordulást?Az hogy hirtelen a fékhez nyúltam és elfordítottam a kormányt teljesen normális reakció, ki akartam fékezni, kerülni őket, az hogy közben megcsúsztam nem tudom miért volt,lehet poros volt az út vagy volt rajta valami a fene sem tudja.A másik tudod te mennyi idő alatt érsz oda valakihez ami 30 méterre van tőled ha 50-55el mész,egy pillanat műve az egész,főleg így hogy nem is voltál rákészülve hogy ő be fog kanyarodni.55el 15.2m teszel meg 1 sec alatt tehát 2sec alatt odaértem volna hozzájuk.Ha többel mentem volna pl:65el akkor 18méter/sec tehát még 2 másodperc sincs az egész.Ha nem vagy rá felkészülve hogy fékez és befordul egy pillanat műve az egész, ezért nyúltam bele a fékbe.

Inti: Megvolt a követési távolság,te sem tartasz többet 30méternél forgalomban 50-55km/h sebességnél,csak ott jelzi hogy lassulni fog,vagy irányt fog változtatni,ezért tudsz rákészülni.

Aktív témák

Hirdetés