- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
nem is mondtam ma mennyi idióta volt az utakon.
Tegnap Gyulán voltam motorral, piáztunk egy buliban. Délben hazavittem bnőmet csabára, lájtosan mentem, az elkerülőn semmi gáz nem volt. Utánna a szokásos úton megtéptem egy kicsit a száját, rövid féktávok, kemény döntés, de nem mentem gyorsan. 3-4-szer volt olyan, hogy ha nem vagyok észnél, akkor koppanhattam volna.
1. egy mammer jön keróval jobbról. 130-cal jövök, az meg majdnem kijött elém. Satufékkel és vonalhoz húzódással védtem ki. kicsit be is szlalomozott a segge a motornak, de volt bőven helyem még. De ha a nő kijön még 1 métert, akkor már necces lett volna (így is majdnem kijött teljesen a sávomba mire leszállt róla).
2. Békés után jön szembe egy elektromos biciklis csávó, de hátra bámult és jött befelé a felezőhöz. Szerintem nem hallott, mert ott már csak 100zal jöttem. Nyomtam egy dudát miközben fékeztem kicsit, erre felröppen mellőlem egy galamb, pont fej magasságba jön, megint satufék, de ijjedtemben kicsit irányt változtattam, de jobbra. Fejemet lekellett hajtani a madár miatt. A biciklis meg úgy összefosta magát ezektől, hogy ahogy előre kapta a fejét berántotta a bicajt az árokba...
bazzeg, mondom.
néztem tükörben, szerencsére nem esett el, így nem álltam meg.
3. már itthon voltam berényben, a körforgalomban döntöm 35-nél és egy csaj ippen, hogy nem jött be elém. Az egész kocsi bent volt a körforgalomban, de megállt.bazzeg. visszaraktam 1esbe és kitéptem.
Ez 38 km-es táv volt.
Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- GL.iNet OFF topik
- LEGO klub
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bazzeg, mondom.
néztem tükörben, szerencsére nem esett el, így nem álltam meg.