Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Ebbe ne menjünk bele, mert csak felhúzom magam. Van pár vasutas barátom, és nem kell őket sajnálni(nagyon minimális meló azért a pénzért, és ezt ők mondják), az meg, hogy a Cargo eladásából 250eFt-ot követelnek fejenként a dolgozók, az egyszerűen lol. Se jogi, se számviteli oldalról nincs erre lehetőség, de ezek a .... hagyjuk.
Tudnék írni még sokmindent, de ez nem a topic témája, és amúgy is csak magam idegelem ki. Eléggé bele láttam, és látok a dolgokba a mai napig, hogy úgy érezzem, jogosan haragszom az egész bandára, de amikor még elégedetlenek, akkor nagyon felmegy bennem a pumpa..
Én sejtem, hogy te miért rokonszenvezel velük, de a ti munkátokat nem lehet egy napon említeni a sok léhűtő...áhhh....
Ha ti sztrájkolnátok, azt megérteném, és támogatnám, de ezeket...jasszer:
Szerintem azért vesz mindenki n modellt, mert a forma jobban kiadja magát idom nélkül. Valahogy az f-es modellen látszik, hogy utólag az n-es modellre húztak félidomot, és a forma nem erre van kitalálva.
Vannak motorok, amik jól néznek ki idomosan, és idom nélkül. pl.Bandit 650.
Aztán vannak, amelyek idommal jobban néznek ki. Pl. SV650
Aztán van, ami idom nélkül néz ki jobban. Pl. ER-6.
Én így látom.
Sor2 nincs egy darab se, egyedül a Kawa. V2 van, de az nem ugyanaz. Járáskultúrában, és fogyasztásban messze van a sor2-től. A sor4 finomabban jár, de nyomi hangja van, és a nyomatéke is jóval kisebb, a fogyasztára meg magasabb...
Aktív témák
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én így látom.