Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)

Hozzászólások

(#4600) Topiccsendőr válasza Tüzi (#4598) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Jólvan , a teljesség igénye nélkül soroltam fel... egy dolgot :D

No mindegy, azért a katalógusokban inkább azt lehet olvasni, hogy 1977 ben előjött a szokásos japán tárgyfétis-zászlóshajó-mánia, amikoris majdők megmutatják, hogy kétszerannyi ütemmel agyonvágnak mindenkit, aztán megcsinálták az NR 500-at, amit agyonvágtak a kétütemű motorok. ooops.
Na így nem ment, mert mégiscsak mission impossible volt a dolog, akkor lett belőle 750-es, amit Bol d'Oron vágtak agyon. Mindegy, hogy a gumik miatt, de agyonvágták :D

Szóval respekt az NR-nek, meg minden, de néha kicsit felbosszant a japánok előbb említett tárgyfétis zászlóshajók mögé felvonulása, bálványimádata. Ez olyan, mint amikor a 2. világháborúban egy óóóóriási nagy hajót csináltak, amit beraktak a vitrinbe (egyet nem lőttek vele) , hogyaz milyen jól jelképezi a hatalmat, az erőt, aztán az amcsik meg jóóól lebombázták egy perc alatt.

vissza az NR-hez. 92-ben volt 100 000 DM
235kg hetvenakármennyi newtonméter, meg százhuszonakármennyi lóerő...
akkor inkább 900 RR, 205kg-al és 129 lóerővel, bár nem egzotikum. És nem lehet egy lapon említeni az NR-el. De az NR-t sem kezelhetőségben és teljesítményben az RR-hez.

De nagyon szép az NR és jól kifejezi a japán hatalmat, erőt, és hihetetlen makacsságot, illetve vaskalaposságot is. Nekem ez ad egy kis fanyar utóízt ebben.

[ Szerkesztve ]

Nem menekülsz a csendőrség elől.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Motoros topic - Achívum IV (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.